jinekomasti

Resim. https://www.hizliresim.com/ynQmQ7

Arkadaslar formda yeniyim.nerye acacigimi bilemedim 6 aydir vg yapiyorum gogusumde sizce jikonomasti varmi gogusum buzumus hali suan azcik bir cikiklik var 6 ayda degisim bu sizce yagmi gogusumdeki derdim sadace dar tshrt giydigimde ucunun belli olmasi diger herkesden daha kasli gosuum var yasittlarima gore gelip gogus ucumu siktiyorlar dalga geciyorlar sizce yagmi bou 182 kilo 71 yas 17

Var ancak soyle anlatiyim gogusumu hic sıkmiyorum eleyince yok sıkip eleyince var kas oluyor zaten gogusum en guclu kasim sıkinca 1 cm bir bosluk oluyor

büyük ihtimal jinekomasti ben de senle yaşıtım boyum 183 kilom 69 vücudumuz aynı gibi bende bi 12-13 kilo verdim aynı sorun bende de var.şuan bulktayım kilo alıp kaslanmaya çalışıyorum.yaza 3 ay kala yağ oranımı %8 lere çekmeye çalışacağım.çoğu kişide eğer ergenlikteyse %14-15 lerde geçiyormuş bazılarında inat bir dokuysa %10 un altında geçiyormuş şuan kaslanıp yaza doğru %8 e çekeceğim hala geçmezse 1-2 sene daha bekleyip aldıracağım
bu adamı dinle

Cok arastirma yaptim bende aslinda benim cok sorunum yok gogusum ustleri filan baya iyi tek sorun tshrt giyince fark olmasi bende bulktayim suan

Kardesim yaglanma ve jinekomasti cok ayri bi olay. Jinekomasti erkeklerde cesitli sebeplerden dolayi gogusteki meme dokusunun bayanlardaki gibi calisip buyumesi.

Back
Yukarı