jinekomasti ye benziyor mu beyler?

Selam arkadaşlar. Daha önceden boksördüm ve lisansımı kavga sonrasında kaybettim ve sonra kendimi baya bir saldım yaklaşık 2 yıl boyunca hiç spor yapmadım baya baya kilo aldım neredeyse 25 kilo aldım. Neyse şu an 1 senedir fitness yapıyorum. Yağ oranım %14,6. Gövde yağ oranım %15,6. Boks yaparken dikkat etmediğim için hatırlamıyorum göğüsüm o zamanda böyle mi gözüküyordu diye. Şimdi bir de sizlere danışayım dedim. Video da çektim resimde var. Sizlerde görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Edit: Youtube videoya kendi kendine editleme yapmış. Biraz tuhaf sallanıyor.

Video:

RypZ61.jpg

oQNWzb.jpg

glY045.jpg

Baya saldim demissin ve suan saldigin donemle aranda beslenme ve antrenman yonunden ciddi farkliliklarin oldugu icin belli bir dönem degisim olup olmadigi gozlemleyip daha sonra yorumlamani tavsiye ederim bence ileri yonde bir degisme olacaktir dogru beslenme ve antrenmanla olmazsa o zaman bir cerraha gozukebilirsin

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benim de yap oranım 13.4 kardeşim göğüsteki yaglanma bende de var maalesef 0 lamak için yağ oranında iyi bir düşüş lazım seninki jinekomastiye benzemiyor bence. İyi bir jinekomasti örneği vereceğim

Bu ara her gün bu soru soruluyor anlamadım gitti.jinekomasti olması için bariz bir yağ dokusu olması lazım.ben doktor değilim,yanılabilirim ama bence düzenli sporla birlikte bir probleminiz kalmaz.kendimde de öyle oldu.

Back
Yukarı