Büyük ihtimal yokEki Görüntüle 34127 Eki Görüntüle 34128 Herkese merhaba. Bu sene ne denize ne havuza gittim. T shirt giyerken bile utandım. Yaşım 23 boyum 187 kilom 87. Spora iki yıl önce başladığımda 72 kiloydum. Hacim aldım mutlu oldum ve nankörlük yapıp sporu bıraktım. Yaklasik 6 ay sonra tekrar spora başladım. Goguslerimde ki sorunsa daima vardi ve hic bir antrenmanla çözemedim. Acaba bu benim acemiliğimden mi kaynaklanıyor yoksa goguslerimde jinekomasti mi var?? Eger yoksa hangi gogus hareketleriyle bu durum cozulebilir? Artik evde yalnizken bile soyunmak istemiyorum bu problemden dolayı. Lütfen yardım edin.
[DOUBLEPOST=1416089721][/DOUBLEPOST]Cevap icin çok teşekkürler. Gerçekten bir nebze olsun rahatladim. Benim bu gogusleri duzeltmemin yolu nedir? Nasil bir gogus antrenmani uygulamaliyim?Bence jinekomasti yok.Sağlıklı beslenmeyi ve spor yapmayı alışkanlık haline getir.Ben de bir ara t shirt dahi giyemiyordum ve jinekomasti kompleksine girmiştim.Şu anda bir miktar yağ olsa da artık jinekomasti diye bir endişem yok.Göğüslerin kadınsı veya çok da sarkık değil ama yağ oranın fazla.Sağlıklı beslenme ve düzenli sporla iyi bir görüntün olur.
Vücudunu nasıl geliştireceğin konusunu bu konuda inceleyebilirsin https://www.bodyforumtr.com/threads/bodye-yeni-başlayanlar-için-1-2-proğram-yapılış-şekli.4773/