Jinekomasti var mı lütfen yardımcı olun

can3341

Üye
Arkadaşlar 7 aydır fitness yapıyorum başladığımda 70 kg idim şimdi 83 kg başlarken yağ oranım az vardı şimdi biraz daha arttı göğüsümde önceden yağ vardı fakat belli olmuyordu şimdi göğüs de şişince yağlar da üstünde kötü duruyor acabe jinekomasti var mıdır

https://i.hizliresim.com/V0WrLZ.jpg

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    31,7 KB · Görüntüleme: 439
Hastaneye gitmeye ne dersin? Resimden jinekosun dese insanlar bir yararı olmayacak en iyi, en sağlıklı ve en mantıklı yöntem hastaneye gidip bir uzmana sorman olacaktır. Bu arada yağ oranın gereksiz seviyede yüksek görünüyor bence beslenmene dikkat etmelisin. İyi günler.

Gereksiz seviyede derken tam olarak anlamadım :)
Hastaneye gitmeye ne dersin? Resimden jinekosun dese insanlar bir yararı olmayacak en iyi, en sağlıklı ve en mantıklı yöntem hastaneye gidip bir uzmana sorman olacaktır. Bu arada yağ oranın gereksiz seviyede yüksek görünüyor bence beslenmene dikkat etmelisin. İyi günler.
erek

dostum göğüsünde bulunan yağ miktarında cidden fazlalık var ama jinekomasti olup olmadığı bu şekilde anlaşılacak bir şey değil
en sağlıklısı arkadaşında dediği gibi bir doktora gidip konuşmak
doktor seni yemeyecek yani bi bakacak jinekomasti ise durumu konuşacak yapılması gerekenleri önce ilaç tedavisi olmazsa ameliyat diyecek değilse diyetisyene yönlendirecek

dostum göğüsünde bulunan yağ miktarında cidden fazlalık var ama jinekomasti olup olmadığı bu şekilde anlaşılacak bir şey değil
en sağlıklısı arkadaşında dediği gibi bir doktora gidip konuşmak
doktor seni yemeyecek yani bi bakacak jinekomasti ise durumu konuşacak yapılması gerekenleri önce ilaç tedavisi olmazsa ameliyat diyecek değilse diyetisyene yönlendirecek
Teşekkür ederim dostum

Back
Yukarı