Dostum yağdan bu dert etme sen sıkı ve şiddetli çalış şekil alıp sertleşecek onlar![]()
![]()
![]()
![]()
merhaba, ben 1.77 boyunda 85-86 kg 17 yaşında birisiyim, yağ oranım ise %22-24 civarı. 3 aydır spor yapıyorum, göğüslerimde boyut bir değişiklik yok gibi, sadece sertleşti. sizce göğüslerimde jinekomasti mi var lipomasti mi? yağ oranımı düşürdüğümde göğüsler eriyecek mi?
Dostum yağdan bu dert etme sen sıkı ve şiddetli çalış şekil alıp sertleşecek onlar
rahatlattınız valla teşekkür ederim, peki göğüs için nasıl egzersizler önerirsiniz? ben bench press, decline bench felan yapıyorum sakıncası olur mu göğsü daha çok büyütür mü?[DOUBLEPOST=1499336903][/DOUBLEPOST]birde kardiyo yapmayı sevmediğim için yapmıyorum yapmalı mıyım?jino değilsin büyük ihtimalle tamamen yağdan. birçok dengesiz kilo alanda olan bir durum. azimle devam et spora 3 ay çok kısa bir süre...zamanla alırsın karşılığını
kesinlikle kardio yap 30dk - 40dk arası bu yağlardan en hızlı öyle kurtulursun. bb hiçbir hareket sana sakınca getirmez tam tersi estetik ve güçlü olursun. yaptığın hareketlere devam et.rahatlattınız valla teşekkür ederim, peki göğüs için nasıl egzersizler önerirsiniz? ben bench press, decline bench felan yapıyorum sakıncası olur mu göğsü daha çok büyütür mü?[DOUBLEPOST=1499336903][/DOUBLEPOST]birde kardiyo yapmayı sevmediğim için yapmıyorum yapmalı mıyım?
çok güzel olur benimde tavsiyem kardio ile ağırlık antrenmanlarını ayırmak zaten...haftada 3 gün tüm vücut haftada 2-3 gün kardiyo yapsam nasıl olur? tüm vücut çalışmasından sonra kardiyo yapmaya gücüm kalmıyor da