jinekomasti hakkında

öncelikle forum hakkında pek bilgi sahibi değilim yanlış bişey yapıp yanlış yerlere açtıysam affola
fotoğraflarda pek belli olmuyo ama normalde gerçekten t-shirt giymekte zorlanıyorum yada benmi çok kafaya takıyorum bilmiyorum yardımcı olursanız sevirim
yaşım 18
boyum 1.85
kilom 73
bel göbek ve göğüs bölgemdeki yağlardan şikayetciyim ve göğüsümde jinekomasti olabilir mi ?
ve bana kaslarımı güzel bi şekilde şişirebilecek bi program önerebilirmisiniz?

image (2).jpeg

image.jpeg
image (3).jpeg

başlıyıcam zaten başladım ama yani jinekomasti olmasından suphelenıyorum gogusumun ucları sıcak oldugu zaman sarkıyor serin havalarda soguklastıgımda ucları sivrileşiyor. fotografta gördğünüz sıcakken sarktıgı hali

Jinekomasti sadece meme ucunda olur kardeşim. Yani meme ucunun yaglanip abes bir şekilde sismesidir. Üst göğüse yuklnmeni onerrm zira ust tarafta çıkan kaslar alt tarafn toplnmasni saglar. Push upla da desteklersen halledersn gibi geliyor bana

Yaş,kilo ve boy oranı görüntü hemen hemen aynı benimkiyle doktora gittim var dedi fakat ameliyat için 1 sene bekliyeceğim ama sporu düzenli yapınca biraz düzeliyor veya diğer yerler gelişince çok dikkat çekmiyor.

En kesin cevabı doktora gidip öğrenebilirsin ama bence sadece basit yağlanma tsirt giyilince herkeste gözükür ordaki yağlar eriyince zamanla gözükmez haftada 3-4 gün kardiyo yap günlük kalorini 400-500 düşür 1 ay denemeni tavsiye ederim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
Yukarı