Yok bendede 1. Sev hatta seviye yuksek olunca bedava diye biliyorumArkadaşlar göğüslerdeki yağlar gittikten sonra kas ekleyebiliriz degil mi?[DOUBLEPOST=1417154584][/DOUBLEPOST]
Ya kardeşim devler hastanesine nasıl güvenebiliyosun? iz leke falan kalırsa?[DOUBLEPOST=1417154629][/DOUBLEPOST]
Arkadaşınkı 1.seviye felan heralde benimkide öyle sizde yüksek mi?
Kacıncı seviyeydi ?meme ucundan girilcek varsin kalsin meme ucundan zarar yok
GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Lipomasti dedigin sadece ucunda sivrilik var dimebana lipomasti tanisi koyuldu ama tekrar gostericem cunki gogus ucu sicakta buyuyor sogukta buzusuyor degisik bi yapisi var
Ucret seviye bilgisi verirmisin birdene zaman gittin doktorada hemwn çarsambaya verdileejinekomasti dendi sali gunu yatiyorum carsamba ameliyat olucam
Valla anlamadim gitti istanbul diyemi boyle 2.5 milyar diyo 2-3 ay beklersin diyo bu ne sacmalık yagic bi ucret konusu gecmedi az once hastaneden ciktim eve gidiyorum ucretli olacaginida sanmiyorum
gic bi ucret konusu gecmedi az once hastaneden ciktim eve gidiyorum ucretli olacaginida sanmiyorum
ee kalabalık şehir adamın kim bilir sırada bekleyen kaç ameliyatı var banada boluda ameliyat olmak istediğin zamandan 1 hafta önce gel haber ver demişti.bence adamlar zaten meşgul olduğu için başından savacak yer arıyor.. devlet hastanesi malesef böyleValla anlamadim gitti istanbul diyemi boyle 2.5 milyar diyo 2-3 ay beklersin diyo bu ne sacmalık ya
ee kalabalık şehir adamın kim bilir sırada bekleyen kaç ameliyatı var banada boluda ameliyat olmak istediğin zamandan 1 hafta önce gel haber ver demişti.bence adamlar zaten meşgul olduğu için başından savacak yer arıyor.. devlet hastanesi malesef böyle
tabii ameliyattan çıkar çıkmaz fotoları atıcam,önümüzdeki hafta pazartesiden itibaren antremana girmiycem çarşamba ameliyat olucam ve sonraki hafta pazartesi inşallah tekrar antremana dönüş yaparım diye düşünüyorum benim için de dinlenme olur off weekHocam hayırlısıyla kazasız belasız ameliyatı olduktan sonra sonuçları bekliyorum yazarsanız sevinirim![]()
Benim anlamadıgım doktor bana 2 ay antreman yapamazsın dedi 1 ay da korse cıkmıyomustabii ameliyattan çıkar çıkmaz fotoları atıcam,önümüzdeki hafta pazartesiden itibaren antremana girmiycem çarşamba ameliyat olucam ve sonraki hafta pazartesi inşallah tekrar antremana dönüş yaparım diye düşünüyorum benim için de dinlenme olur off week2-3 sınavım kaçacak bu sırada ama artık beklemek istemiyorum raporu ayarladıktan sonra tekrar girerim sınavlara
Benim jine olan uç kısım olan yer hariç arka kısmı komple kas olduğu için fazla sarkma olcağını sanmıyorum korse kullanmayacağım,doktora belirtmedim bunu ama antrönörüm de 5 güne antremana dönersin demişti.Ayak tırnağım çekildi doktor 10 gün sonra ayakkabı giyebilirsin demişti ama ben akşamına sargıyı açıp bakmış üstünede sonraki gün ayakkabı giymiştimBenim anlamadıgım doktor bana 2 ay antreman yapamazsın dedi 1 ay da korse cıkmıyomus
Korsenin amaci sarkma degil korsenin takilma amaci odem yapmamasi icin internettende arastirirsan doktorada sorarsan 1.5 aydan once spor yapman imkansiz gibi.Benim jine olan uç kısım olan yer hariç arka kısmı komple kas olduğu için fazla sarkma olcağını sanmıyorum korse kullanmayacağım,doktora belirtmedim bunu ama antrönörüm de 5 güne antremana dönersin demişti.Ayak tırnağım çekildi doktor 10 gün sonra ayakkabı giyebilirsin demişti ama ben akşamına sargıyı açıp bakmış üstünede sonraki gün ayakkabı giymiştimyani doktor ne derse desin 1 haftaya antremanda olucam
ozaman birde korseyle antreman yapmanın zevkine bakıcaz başka çaresi yokKorsenin amaci sarkma degil korsenin takilma amaci odem yapmamasi icin internettende arastirirsan doktorada sorarsan 1.5 aydan once spor yapman imkansiz gibi.