Jinekomasti ameliyatından kaç gün sonra antrenman ?

elite35

Üye
6-7 aydır vg yapıyorum vücudum istediğim seviyeye geldi fakat göğüs uçlarında önceden kalan yağı bi türlü atamadım. Her şeyi denedim olmadı.
Karın kaslarım adonislerim tüm hatlarım belliyken göğüs hep sıkıntıydı. Doktordan ameliyat izni çıktı. Haftaya olacağım inşallah. İleri seviye değil 1,5 - 2 cm fazlalık ya var ya yok.
Yaza da girdik sayılır hacim kaybetmek istemiyorum antrenmanlarıma ne zaman devam edebilirim ameliyattan sonra ?

Aynı ameliyatı arkadaşım oldu doktor ameliyattan 1 ay sonra yüzme ve 2 ay sonra fitness yapabileceğini söyledi.

Peki bu süre içinde kol omuz vs çalışsam bi sıkıntı olur mu acaba ?

Samsung Galaxy cihazından Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Hicbirsey calisamazsiniz. Zaten korseniz olacak 1 1.5 ay. Ciddi sekilde rahatsizlik verecek size. O halde spor yapilamaz yani

Doktorum bendeki jinekomastinin çok az derecede olduğunu ve 15-20 güne iyileşebileceğimi söyledi. Bilmiyorum tekrar soracağım forumda da 2. haftadan itibaren kol çalışılabilir falan yazılmış.
Bacak çalışma fikri benim de aklıma yattı.

Jinekomasti derecesine göre degişir tabiki, eğer göğüs bölgesi çok çok büyük degildi ise yani ameliyattan sonra toparlaması gereken bir deri sarması vs söz konusu degil ise, yaraların iyileştikten sonra da çalışmaya başlayabilirsin bence. yinede doktorunla tekrar görüş emin olmak için.

Bu sadece ameliyatla ilgili birsey degil. Hareket kabiliyetiniz azaliyor. Keyfiniz olmuyor. Gogusunuzde sizi surekli sikan bir korseyle spor yapilabilir mi bilemiyorum. Sahsen ben ilk 20 gun evden cikmamistim

Edit: Ameliyat olalı 2 gün oldu. Sorun yok gibi duruyor göğüsler bayağı inmiş :) Saf kas şu an.
Sorumu değiştirerek tekrar sorayım. Ortalama ne kadar süre sonra BENCH PRESS yapabileceğim ?

sağolun. korse yok bende direk olarak sargı yapıldı.

Edit: Doktorla konuştum spora 3 hafta sonra dönebileceğimi söyledi. Özellikle söyledim vücut geliştirme ile uğraştığımı. Ağırlık kaldırmam sorun olacak mı dedim. Hayır başlayabilirsin dedi.

Selamun aleyküm usta nasıl gidiyor amelyattan sonra sporda sıkıntı oldumu bende olucam yardimci olursan teşekkür ederim

Back
Yukarı