İyi günler herkese boyum 192 kilom 88 jinekomastiden şikayetçiydim doktora gittim operasyon oldum. Olduktan sonra sol göğsüm hafif şişkin ama görünüşü güzel sağ göğsüm dümdüz olmuştu. 1 hafta önce spora başladım. Toplamda 2 gün göğüs çalışmama rağmen sağ göğüsüm dümdüzken yaklaşık 3cm öne çıktı ve şekilsiz bir görüntü aldı. Çok sert ama sol göğsüm azda olsa yana yayılmış şekilde ama sağ göğsüm kız memesi gibi belirdi.
Göğsümün 1 hafta içinde böyle olmasından çok rahatsızım Ben göğüsten kurtuldum derken yine çıktı meydana tek amacım şekil vermekti, göğüs kasım ortada toplanmış durumda bana ne önerirsiniz yanlara yayabilmek için asla ve asla şişirmek istemiyorum tek amacım şekil vermek.
Şekilden kastımda yanlara açılmış olsun ortası şişkinliği yanlara doğru şekil alması
Lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum
Göğsümün 1 hafta içinde böyle olmasından çok rahatsızım Ben göğüsten kurtuldum derken yine çıktı meydana tek amacım şekil vermekti, göğüs kasım ortada toplanmış durumda bana ne önerirsiniz yanlara yayabilmek için asla ve asla şişirmek istemiyorum tek amacım şekil vermek.
Şekilden kastımda yanlara açılmış olsun ortası şişkinliği yanlara doğru şekil alması
Lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum