jarhead acı gerçeği öğrendi:D

jarhead

Üye
bu zamana kadar boyumu hep 1.90 die bilirdim bugün ölçtüm boyumu 1.88 mişim. ah o kadarda dedik 1.90 ız diye forumdan özr diliyorum:D:D

Aaaaaaaa olmadı simdi.. :D
Bende 1.90 hatta 1.90+yım diye biliyorum ama kısa mıyımdır ki.. Yok yok degilimdir.. :D

bende bazen 1.89 cıkıyorum bazen 1.90 xD

İnsanda boy olunca ölçme gereği bile duymuyor heralde :) Ben ölçe ölçe boyumun suyunu çıkardım :D Bi ölçüyorum 174 bi ölçüyorum 177. Ayakkabılı ayakkabısız sabah akşam her şekilde :D

Agırlık çalışmasından dolayı böyle çıkması çok normal,bir ay yoga yapın sonra ölçün şok olursunuz.

saydam, konuyu biraz açarmısın? benimde boyumu ben 181 ölçtüm, bu yakınlarda askerlik tecili için gittiğim yerde 179 çıkardılar. 1 ay yoga yapsam bu 181 i görür mi tekrar?

Bu arada jarhead, yıktın beni resmen nasıl 190 olmazsın sen :D
Komik adamsın, akşam akşam antrenmandan çıkmışım sabah da 20lik diş çektirdim bu yorgunluk ve diş ağrısının üzerine iyi geldi. thums:

saydam, konuyu biraz açarmısın? benimde boyumu ben 181 ölçtüm, bu yakınlarda askerlik tecili için gittiğim yerde 179 çıkardılar. 1 ay yoga yapsam bu 181 i görür mi tekrar?

Bu arada jarhead, yıktın beni resmen nasıl 190 olmazsın sen :D
Komik adamsın, akşam akşam antrenmandan çıkmışım sabah da 20lik diş çektirdim bu yorgunluk ve diş ağrısının üzerine iyi geldi. thums:

:D:D:D haha koptum ya:D ama 2 3 kişi daha çıkarsa böyle bu sporun 2 cm boy kısalmasına neden olduğuna kanaat getiricem. baksanıza benm 2 ınmıs. senin 2 inmiş arkadaşında öyle:D hahaha. yapılan araştırmalara göre.... ^^

demekki vucut gelistirme 2 cm boy kisaltiyomus:) ama 2 cm 3 yada 1 degil :D

aksam aksam komedi oldu. o uyguladıgınız sisteme göre değişiyo german volume e gecicem 3 ay sonra 1 cm de ordan yerim heralde. şaka bi yana yok böyle bişey şimdi yanlış örnek olmayalım makara yapıyoruz yeni başlayan arkadaşlar yanlış düşünmesinler.

Boşver aynıdırda sen yanlış ölçmişsündür 2 aşağı 2 yukarı oynayabilir önemli olan başka şeyler büyük olsun:)

gün içinde yapılan aktiviteler ve yer çekiminin etkisiyle, omurlar arası yumuşak yastıklar baskıya maruz kalıyor. bu nedenle akşam boyumuzun ölçüsü 1cm civarında azalabilir. uyku esnasında bu yastıklar esnekliğini yeniden kazanıyor ve akşamkine göre daha uzun boylu biri olabiliyorsunuz. discovery channelde de söylenmişti bir ara.

Gözümüzden düştün jarhaed :D

ramam beyler bu kdr dalga yeter. kolum 44 cm oldu ona göre yani ^^ :D ip gibi damarımda varki bilmiyorum yani boyum kısa olabilir ama vücudum hala iyi:D hahah

Back
Yukarı