Jandarma Astsubay Mülakatı İçin Vücut Geliştirme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Jöh06
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Jöh06

Üye
Öncelikle selamun aleyküm herkese iyi forumlar.

Lise 4. sınıf öğrencisiyim ve Jamyo'ya hazırlanıyorum.Mülakatlarda 400 m koşu , durarak atlama , mekik ve barfiks mevcuttur. Bulunduğum yerde spor salonu mevcut değil bu yüzden evde çalışmak zorundayım. Elimde şuanda sadece barfiks çubuğu mevcuttur. Denemelerimde ise 12 şınav , 5 barfiks ve 30 mekik çekebiliyorum bu konuda yardımcı olucak uzman arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

Başlarda bende 1 tane şınavı zor çekiyordum,barfikste aynı şekilde.Sana tavsiyem gün gün sayıyı arttırmaya çalış.Mesela Pazartesi 12 şınav çektiysen,Salı günü 13 yapmaya çalış.Bunu gün gün arttırmaya bak fakat hızlı yapma.İnişlerin yavaş çıkışların hızlı olsun.Daha fazla direnç kazanırsın.Başarılar şimdiden.

Bende senin gibiyim bende denizcilik,kara kuvvetleri ve gata mülakatlarına gireceğim 3 aydır evde fullbody çalışıyorum.Ama bu mülakatları geçmek için adam akıllı parkur eğitmi almamız gerekiyor yani sadece fitness yaparak vücut geliştirerek bu mülakatları kazanmamız zor ha bu arada ben yinede gelişmelerimi yazayım..

Başlangıç
yaş 17
boy 183
kilo 68
kol 27

Şu an
boy 184
kilo 75
kol 32

Daha önce girmiştim Ankara Beytepe de gireceksin seni zorlayacak olan 400 metre koşu genelde de koşuya bakıyorlar sözlü mülakat komisyonunda diğer barfiks hergün boş kaldiginda demire asıl barajı geçmeye çalış şınav nizami çekeceksin gogsunun altına el yumruğunu koyar degmezse başındaki saymaz çalışmalarını buna göre yap uzun atlama basit onu yaparsın sorun olmaz.

SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı