Jake Tyler Antrenman Günlüğü

Evi çok beğendim yalnız müstakil- bahçeli falan güzelmiş. Çitte olsa tam Amerikan havası var. Bu kadar büyük ne stresin var ki bu arada hayat böyle şeyleri takmak için cidden kısa ya hiç değmez bişeyler için strese. Çat diye geçiyor zaman yani hele 20'den sonra patır patır resmen.

Evi çok beğendim yalnız müstakil- bahçeli falan güzelmiş. Çitte olsa tam Amerikan havası var. Bu kadar büyük ne stresin var ki bu arada hayat böyle şeyleri takmak için cidden kısa ya hiç değmez bişeyler için strese. Çat diye geçiyor zaman yani hele 20'den sonra patır patır resmen.

Bizim ev arkada ki evden çok daha tatlıdır :) konuyu biraz daha detaylı okursan neden stresli olduğumu anlarsın.. Ama şükür etmek lazım..

Herkes kendine çok iyi baksın , güzel bir pazar diliyorum..

burak hocam, 6 aydır uğramıyordum foruma, 6 ay sonra bile aynı azmi göstermene hayran kaldım. forumda senin günlüğünü sürekli takip eden birisi olarak, öğrencin olabilirim:) ben jatomiye yazıldım ama, hemen olmaz sanırım. üsküdarda oturuyorum.

bu arada ben de motor aldım. gayet pratik ve insan keyif veriyor.

başarılarının devamını dilerim...[DOUBLEPOST=1429084484][/DOUBLEPOST]burak hocam, 6 aydır uğramıyordum foruma, 6 ay sonra bile aynı azmi göstermene hayran kaldım. forumda senin günlüğünü sürekli takip eden birisi olarak, öğrencin olabilirim:) ben jatomiye yazıldım ama, hemen olmaz sanırım. üsküdarda oturuyorum.

bu arada ben de motor aldım. gayet pratik ve insan keyif veriyor.

başarılarının devamını dilerim...

Back
Yukarı