jack3d ve hyper ac..mass impact.

ataberkim bastan sona butun sayfalara inceledim gercekten cok ıyı bı gelısme olmus..yasınıda goz onune alırsak takdır edılmeyı hakedıyosun..

amerıkada olmanı cok kıskanıyorum bu arada...her urune cok rahat ve cok ucuza (Türkiye ye kıyasla tabı) ulasabılıyosun.. muscle pharm urunlerını cok ıncelemıstım..ama bazen param yetmedı bazen gumrukte takılır korkusu vs vs bı turlu alamadım..tecrubelerını paylasmanı beklıyorum..myofusion u bende kullandım gecen sene banana perfectıon aromasıydı..bugune kadar kullandıgım proteın tozlarının en ıysıydı.bana gore cok ıyı secım olmus..kıvamı tadı cok guzel suda meyve suyunda sutte cozulmesi cok kolay..

hedeflerıne ulasman dılegıyle..

ataberkim bastan sona butun sayfalara inceledim gercekten cok ıyı bı gelısme olmus..yasınıda goz onune alırsak takdır edılmeyı hakedıyosun..

amerıkada olmanı cok kıskanıyorum bu arada...her urune cok rahat ve cok ucuza (Türkiye ye kıyasla tabı) ulasabılıyosun.. muscle pharm urunlerını cok ıncelemıstım..ama bazen param yetmedı bazen gumrukte takılır korkusu vs vs bı turlu alamadım..tecrubelerını paylasmanı beklıyorum..myofusion u bende kullandım gecen sene banana perfectıon aromasıydı..bugune kadar kullandıgım proteın tozlarının en ıysıydı.bana gore cok ıyı secım olmus..kıvamı tadı cok guzel suda meyve suyunda sutte cozulmesi cok kolay..

hedeflerıne ulasman dılegıyle..
tesekkurler dileklerin icin . diger goruslerimide yazacagim..

sevgili ataberkim, özel mesaj kutun dolmuş, o yüzden buraya yazıyorum.
verdiğin bilgiler için çok teşekkürler. çok yararlı oldu. thums:
manhattan gnc storelar benim için ideal olacak gibi
tekrar çok teşekkürlerthums:

agir gecen bir kis mevsiminden ve hastaliktan dolayi 1.5 aydir ara vermek zorunda kaldim.. bu gun kisa bir calisma ile tekrar basladim.. tabii ki yukarida yazdigim 2 . gvt'i uygulayamadigim gibi biraz da kilo aldim..kisa zaman da kedimi toplarim sanirim...dumbelllls

nerdesin ataberkim? Bu sporda hasta olmaya yer yok! Bilmiyormusun bunu :D:D

şaka bir yana tekrar sahalara dönmene sevindim...

Bu hafta gecen haftaya gore daha iyi.. kendimi toplamaya basladim.. Havalarin isinmasida ilham vermeye basladi desem yalan olmaz...Simdilik whey ve jack3d ile devam ediyorum... birkac urun daha ekliyecegim..Henuz karar vermedim ama bakiyorum..

ataberkim selamlar sana son yazdığım mesajdan bu yana hastayım :), bir türlü kurtulamadım sürekli bir sinüzittir, burun tıkanıklığıdır gidiyor, idmanları aksatmıyorum ama malum vücut direnci düşükken,iştah yokken pek bir ilerleme olmuyor, sana supplement olarak tavsiyem M.H.P markasının Dark Matter adlı ürünü, fena bir ürün denemen lazım, testo booster olarak ise, animal test var deneyebilirsin, ama stak faydalı bir ürün biliyorsun, haydi hayırlı idmanlar.

ataberkim selamlar sana son yazdığım mesajdan bu yana hastayım :), bir türlü kurtulamadım sürekli bir sinüzittir, burun tıkanıklığıdır gidiyor, idmanları aksatmıyorum ama malum vücut direnci düşükken,iştah yokken pek bir ilerleme olmuyor, sana supplement olarak tavsiyem M.H.P markasının Dark Matter adlı ürünü, fena bir ürün denemen lazım, testo booster olarak ise, animal test var deneyebilirsin, ama stak faydalı bir ürün biliyorsun, haydi hayırlı idmanlar.

stak ,jack3d,mhpmass ve sizeon var elimde....bitenlerin yerine ekliyebilirim...

Kargom, carsamba gunu elime gecicek... mhp urunlerinden olusan bir supplement grubu oldu.. ..Son 2 haftadir daha fazla zaman ayirabildigim icin, vucudum eski gucune kavustu diyebilir...thums:

ataberkim nerdesin sen, annem texas'a kumar oynamaya gitmişti, gelirken bana da dark matter ve m-stak getirmiş :)) dark matter almışsındır umarım böyle birşey yok vallahi:)

Merhaba,
Turkiye disinda yasiyorum. BSN NO Explode ve Jack 3d kullandim ki Jack 3d'yi hala kullaniyorum. Yazilanlara katiliyorum, Jack 3D gercekten cok iyi bir workout. No Explode'dan cok daha iyi sonuc aldim.

MHP Up Your Mass, 5 Lbs., Fudge Brownie
MHP079MHP Dark Matter, 2.6 Lbs., Fruit Punch
MHP121AMHP Creatine Monohydrate, 300 Grams
Animal stack ve tabii ki jack3d.....

sanirim yarin elim de olacak...buyuk ihtimalle pramid seklinde calisacagim...3 veya 4 gunluk bir programla calismayi dusunuyorum...gvt 'ye tekrar baslamak istemiyorum.. acikcasi Dark Matter'i merak ediyorum..Diger urunleri daha once kullandigim icin tecrubem var.....hayirlisi ..thums:

ataberkim tek kelimeyle inanılmaz bir kombinasyon olmuş, bunların yanına mhp glutamin-sr ve mhp probolic(mhp nin 12 saat etkili cazeini) eklersen kimseler tutamaz seni :)

bu arada ataberkim sana bir m-stak review'u veriyim;

m-stak ve stak ikiside testo booster olarak geçiyor, fakat m-stak'ın tamamen farklı bir içeriği var, 3 gündür kullanmaktayım,açıklamasında şöyle bir cümle var ''face it, if you are a hard gainer'' henüz gördüğüm etkiler libido da artış, sürekli karnım aç, yorgunluk hissinde azalma henüz 3 günde bu etkiler var 2 kutu m-stak var elimde bakalım daha ne etkiler görücem,

benim kombinasyonum;

bsn true mass
universal whey
precisied nutrition creatin,glutamine
mhp dark matter
animal m-stak

mevcut kilom 84.3 kg
boy 1.73

80 lbs each incline dumbell press 6 tekrar
125 kg squat 10 tekrar

ataberkim up your mass ile dark matter arasında ne fark far..ikiside post workout urunu gıbı..aynı sekılde speedtouch da true mass la dark matter ı stack yapmıs..yani mantıgınız aynı..bu urunlerın farkları nedır...kullanım sekıllerını nasıl yapıyosunuz..

Up your mass,kas kutleni artirman ve gun icinde ki normal besinlerine ek olarak alinmasi gereken protein miktarini almani saglar kisaca..

Dark matter ise sadece calisma sonrasi alinacak bir urun. ekstra protein iceren bu urun ayrica creatin transferini hizlandiran bir ozellige sahip.. Dinlenmen sirasinda ki kaslarin ihtiyaci olan her seye cevap veren bir urun...

Stak ise testorejen artirici bir urun.. Kas yapmak tamamen testorojenle ilgili oldugu icin belli yasta ki insanlarinin bunu desteklemesi lazim.. Cok iyi sonuclar veren bir urun bence...

Ben sadece ana basliklar altinda bu supplementlerin en onemli ozelliklerini yazmaya calistim biraz daha derine inilebilir ama en onemli basliklar bu bence...

Up mass'i gunde 2 kere 4 kasik olarak almak gerektigini yazsa da ben 4 kere 2 kasik olarak olarak gune ilk basladigim dakikadan yatana kadar ki periyotta aliyorum.. gun icinde ki besin takviyelerime ek olarak yani...

Dark matter sadece antreman sonrasi.

Stak ise antreman oncesi 40 ile 45 dakika oncesi , antreman olmayan gunde her hangi bir zamna dilimi icinde olmak uzere kullaniyorum... stak 21 gunluk periyotluk bir urun..

Bu da basladigim program...

http://www.bodybuilding.com/fun/kris-gethin-12-week-daily-trainer-intro.html

benim kullama seklim ve bilgilerim bu kadar.. yanlisim varsa duzeltilmesi dilegiyle... tesekkurler...

ataberkim bu supplement işinde bilir kişilerden birisin artık sen de :)

dark matter tamamen bir recovery ürünüdür, idman sonrasındaki yıkıma destektir, insülin dengesini sağlar, glikojen deposuna destek verir, içerisinde bcaa lar bulunmaktadır, ayrıca creatin ihtiva eder...

benim kullandığım true mass, bir nevi öğün alternatifidir, dark matter ile alakası yoktur...

Back
Yukarı