jack3d ve hyper ac..mass impact.

ilk gun gercekten biraz agir oldu benim icin cunku ne zamandir hic bacak calismiyordum...ilk gunden zorladi beni...
20 dakika once ve sonra ki cardio da cabasi...
gunde 4 kez 2 kasik up mass icine bir kasik creatin ve 2 kez multi vitamin ve animal stak olarak supplementlerimi eksiksiz aldim.. Gun icinde bunlara ilavet tavuk, bulgur ve 6 adet cig yumurta , kuru uzum,ceviz ve yogurt ilave...Tek hatam dark matter'in ustunu iyi okuyamadigim icin alamadim.. cunku workouttan sonra yemekten vaya protein shake'den once imis...
ikinci gun beni bekliyor....
http://www.bodybuilding.com/fun/kris-gethin-12-week-daily-trainer-week-1-day-2.html
bench_O

ataberkim keşke bana sorsaydın yav, yazık olmuş dark mattersız geçen ilk idmana :)

ataberkim, artık senden yeni fotolar bekliyoruz;

önden kanat&biceps pozu, arkadan sırt pozu, bir adet triceps pozu, önden de ''most muscular'' pozu, biraz fazla istekte bulundum ama bunca zamandır burda birbirimize arkadaş olduk yeri geldi motivasyon sağladık beni kırmazsın umarım :)

m-stak review devam...

evet öncelikle şunu tekrarlıyım, dediğim gibi içerik staktan tamamen farklı, fakat bence kesinlikle çok daha etkili...
nasıl mı daha etkili?

stak bende libido artışı yapmıştı, m-stak ise tabiri cayizse beni azgın bir ata çevirdi diyebilirim...
staka oranla verdiği güç artışı çok net, ben stak kullanırken güç artışını stak bittikten sonra yaşamıştım, m-stak ise 2.haftada kendini gösterdi.

kutunun üstünde ''face it if you are a hard gainer'' yazıyor, şunu söyliyim benim midemde helikobakteri var ve ben bununla yaşamayı öğrendim, 2 saatte bir yemek yemek benim için gerçek bir işgenceydi fakat m-stak öyle bir iştah yaşatıyor ki, 1 buçuk saatte bir bile yemek yiyebilecek gibi hissediyorum bazen kendimi.

bunlara ek olarak vucut direncimin de arttığını hissediyorum.

Son düzenleme:
ha ha bugun o hatayi yapmadim. Dark matter tadi gercekten cok iyi ve degisik .. bunun yani sira 2 gundur jack3d siz antremana cikiyorum... cok fazla bir kaybim yok gibi.. boyle davam etmeyi dusunuyorum cunku cok fazla supplementi bir arada aldigimi dusunuyorum...up mass, dark matter, stak, multi vitamin,creatin ve fish oil..( fish oil'i dun yazmayi unumusum.) bu yuzden jack3d yi kestim..

resimler insallah gelicek... su an ki halim profil resmimde ki gibi bir fark yok..daha iyisini yapabilmek icin butun gayretim... yarin dinlenme gunu....persembe devammmm....

ataberkim jack3d ben de uzun vadeli kullanımda sıkıntı yaratmıştı, yani kalbimde bir ağırlık hissetmiştim idmanlarda sıkıntılar başlamıştı, sen de çok uzun zamandır kullanmaktasın en azından bir süre ara ver, sana şunu net söyleyebilirim ki idmandan 1.30 saat önce alınan kompleks karbonhidratın , nox'a göre etkisi çok daha fazla.

ataberkim bu arada kendi kullanımı söyliyim ben , imdandan 2 saat önce komplex karb+proteinli öğün,öğünden 1.30 saat sonra m-stak, idmandan hemen önce 10 gram amino, idman bitiminde 6 gram amino+dark matterın içine 5 gr creatin+5 gr glutamine,25 dk sonra bir servis true mass,1 saat sonra protein+komplex karblı öğün.

1 haftanin 4 gunu bugunu bugun tamamladim.. eksiksiz devam..daha once gormedigim bir ayrintiyi bugun yakaladim... belki de sizlerin bilgisi vardir.. tekrarlar arasinda dinlenme sirasinda kaslari gererek daha fazla kanin kaslara ulasmasi...ayrica
Straight Arm Pulldown:
7 sets of 12-15 reps
sadece 3 set ve isinmadan olusan programin icin de Straiggth Arm Pulldown 7 set idi. BU gercekten beni zorladi.... ama nedense daha zevkli bir atreman cikarir oldum.....:)

ataberkim artık ısrarla resim rica ediyorum senden , ama lütfen şu klasik önden göğüs pozunu koyma onun yerine daha ayrıntılı pozlar koy, vucudun ne durumda gerçekten merak içerisindeyim :)

3 aya yakin gyme duzenli gidemedim daha yeni kendimi topladim.. merak edilecek bir sey yok aslinda profil resminden biraz daha iyiyim. omuz ve gogus bolgem daha iyi.. esas surec simdi basladi bu 12 hafta bitince hepsini koyacagim insallah.. bu bolumede de foto bolumundeki yerimede... sabir ve saglicakla....

3 haftaya da dun ku agir antramanla basladim... sadece bacak calismalarini biraz es geciyorum..bacak cok fazla sevmedigimden dolayi.....supplementlerim bir hafta daha yetecek durumda tekrar siparis vericegim. Animal stak yerine de m stak koyabilirim.. mass up ve dark matter'e devam gercekten iyi urunler..ozellikle mass'in su ile karisimi cok kolay sadece shaker yeterli...

Bu arada triceps, biceps ve shoulder bolgelerimde gozle gorulur gelisme var.. devam...:)

ataberkim biliyorsun ben hem stak hem de m-stak kullandım, m-stak tamamen farklı bir olay bana sorarsan,özellikle içeriğinde ecydsterone olmasıyla oldukça ciddi bir ürün olduğunu düşünüyorum,çok güçlü bir içeriği var, fakat m-stakın yanında bir dht bloker kullanmanı tavsiye ederim,aldığın verim çok daha fazla olur.Eğer stak'a 100 üzerinden 65 verirsem m-stak'a 85 veririm bariz şekilde daha güçlü bir ürün,yarattığı güç farkı olsun,gain'ler olsun baya farklı bir olay yani...

butun hafta yogunluktan yazamadim ama 4 haftaya baslamis bulunuyorum.animal stak bitti ve 1 hafta aradan sonra tekrar basliyacagim..yolun 3 de 1 i tamam...

ataberkim benim de bulk up'ta son 4 haftam, kilon kaç oldu?Ölçüler nasıl?Bench kaç?Squat kaç?Deadlift kaç?

Uzun zamandan beri foruma yazamadigim icin ozur dilerim...Bu programi bitridim ama istegim gibi bir sonuc alamadim. Cunku ara vererek bitirmek zorunda kaldim..Ama iyine de iyi benim icin..:shock:

Khris Gethin'in 12 haftalık programını izleyen birini görmek güzel bende yakın bir arkadaşımla birlikte arkadaşın evinde programı uygulamaya çalıştık yaklaşık 1 ay önce bitti bizim programımızda ve güzel sonuç aldık . Supplement desteğimizde iyiydi . (tabi ki ev ortamında bazı hareketleri yapamadık cable crossover da ki hareketlerini örneğin ama serbest ağırlık hareketleriyle ikame etmeye çalıştık çok sorun olmadı ) Branch Warren ile squat yapacak kadar olamadık tabi :D

slm lar ataberkim tavsiyen üzerine 1.m.r aldım. her idman öncesi ve sonrasi bcaa glutamin , argininne alıyordum. okudumki bu ürünü tok karnına tavsiye etmissin .bir sorun yasarmiyim sagol.

Back
Yukarı