Ivedilikle Vucut Tipim (resimli)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardes yukarida ben ego tatmini pesinde olmadigimi belirttim. mezo ekto endo bunlar sadece birer sozcuk benim icin baska birsey ifade etmiyorlar. Allah a cok sukur vucudumdan cok memnunum. endo olmak istemezdim cok kisa ekto cok uzun mezoda kisa sayilir. Ama ben hem uzun hemde istedigim kas oranindayim.
Bana demissinki neden senden 12 yas buyuk birine ates puskuruyorsun? o benimle alay eder bir ifade kullandi. Ben bunu reelde kesinlikle esgecmem.
Demissinki maddi durumu iyi olmayanlar var. ben bunlari evde yaptim kendi cabalarimla
Demissinki saglik sorunu olanlar var. Evet var benim bel fitigim var ona ragmen bu karin kaslari 14 gunde yapildi
Demissinki 14 gunde yaptigin kaslari kimse begenmek zorunda degil evet eger 6 7 ay tepinip benim 14 gunde yaptigimi yapamadiysan bu senin zoruna gider 'Birader'..
Evet 14 günde yaptığın o kaslı vücudu 6-7 ayda yapamadım kusra bakma en iyisi sensin.Men's Health'ten falan teklifte gelmiştir şimdi sana.Çok zoruma gitti ya 6-7 ay yapıyorum adam 14 günde yapmış of çok kıskandım.

18 yaşındayım senin yaptığını ben yapsam belki forumdaki üyeler yaşımdan dolayı affeder ama senin mantığını çözmüş değilim neyin peşindesin vücut tipleri hakkında bu kadar şey biliyorsan neden buraya konu açıyorsun o kolu 1 ayda yapmışım diyorsun emin ol forumdaki bu konuyu gören herkes gülüp geçiyordur ama ben nedense yazmak istedim sen o kolu bir ayda yapabiliyosan 10. ayda 50cm kol elde etmelisin bide body de ilk ay alışma sürecidir fazla ağırlık filan girilmez egonu tatmin etme etmek istiyorsan ara 2-3 tane yağlı arkadaşını git denize hazır yaz mevsimindeyiz sahilde görsem arkama dönüp bida bakmam dikkat çekicek vücudun yok...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı