Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Panerai dedi:
gurkan dedi:gy mania haklisin arkadasim.kimsenin hakkinda yanlis yorum yapmak istemem ama,böyle resim koyupta sonra hic bi bilgi vermeyen arkadaslar ya bilgi verme hakkinda cok cimri bencil arkadaslar.yada o resimlerle hic alakasi oplmayan bodyninn b sini bilmeyen kisilerdir.resmi biryerden bulup koyuyolar belkide sonrada hic bir soruya cevap veremiyolar
hernan77 dedi:güzel define bir vucutama kollar falan zayıf kalmış. body ve bodyci denince akla ilk gelen ve ilk gösterilen bölge kollardır. bu gerçeği unutmamak gerek. biceps kısa kalmış. bacaklar falan gayet iyi. başarılarının devamını dilerim.....
hernan77 dedi:iyi de dostum sırf bacakla müsabaka kazanan kaçtane bb ci gördün. alt tarafla başlar ama üstte de birşeyler görmek ister jüri. 70 cm bacak 40 cm kol la gir bakayım müsabakalara jüri nerene bakıyo o zaman. arkadaşın kollarını zayıf buluyorum. demekki arkadaş mükemmel olsaydı yanlış hatırlamıyorsam 8 nci olmazdı. yani jüri de sırf bacaklara puan vermiyor.
Panerai dedi:Herkese selam
arkadaslar..ne oluyor...nicin beni böyle elesdiriyorsunuz?anlamdim yani
bu isni sirrini mi bilmek istiyorsunuz????
söyleyim size..bi isin sirri sabir ve sabahdan akasma kadar bodyci bir hayat sürdürmek
alisveristen,dinlenmeye,yemk yemye kadar....
bir de her bünye ayni calismiyor,herkes kendine iyi gelen gidalari kendi bukmali
örneyin ben süt ürünleri yemiyorum,cünkü sütürüünlerinde lactos bulunuyor,lactos deride su topluyor
ama tanidigim bazi arkadaslarda bu sorun yok
hafta arasi calistigimdan dolayi,internete takilmaya zamanim olmuyor
herkes gibi,benim de bazi vazifelerim var,ama zaman buldukca cevap yazmaya calisyorum
keskem koymasaydim resimleri
gurkan dedi:ben halen bu arkadasin o resimdeki kisi olduguna inanmiyorum.simdi söylediigi süt meselesinide bu siteden yani body forumdan okumus,bence bu arkadas o kisi degil.bunu herkes body ile alakasi olmayan biride söyleyebilir yani iyi beslenin body ci gibi hayat sürün der,,ben artik dikkate almayacam bu kisinin ddiklerini...