Scott Adkins
Üye
Alıntı:
Scott Adkins´isimli üyeden Alıntı
superman o vücutlarda 3 sene uğraşcak ne var bi açıklasana ? forumda yeniyim gördüğüm en saçma msjlardan birini attın
1 senede rahat olur.
scoot adkins kardeşim o kadar saçma konustun ki simdi
sen zannediyormusun avatarına koydugun o resimdeki adamın o vücudu 1 sene icinde yaptıgını mı zannediyorsun eğer böyle zannediyorsan o halde bildiğin yoldan git madem..En güzel vücut naturel doğal vücut ha uzun bi calısma dönemi ister ama er yada gec saglıklı güclü iyi bir vücuda sahip olursun o ayrı 
---------------
Bana bunu yazmışın bence senin okumanda bir sorun var ! Benim avatarımdaki resimle ne alakası var konumuzun ? Ben Scott Adkinse mi 1 sene de olur dedim yoksa konuyu açan kişinin koyduğu resimlere mi 1 sene de olur dedim bidaha bak bakalım...
Scott Adkins´isimli üyeden Alıntı

superman o vücutlarda 3 sene uğraşcak ne var bi açıklasana ? forumda yeniyim gördüğüm en saçma msjlardan birini attın

scoot adkins kardeşim o kadar saçma konustun ki simdi

---------------
Bana bunu yazmışın bence senin okumanda bir sorun var ! Benim avatarımdaki resimle ne alakası var konumuzun ? Ben Scott Adkinse mi 1 sene de olur dedim yoksa konuyu açan kişinin koyduğu resimlere mi 1 sene de olur dedim bidaha bak bakalım...