Istedıgım vucut tıpını nasıl yaparım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alıntı:
Scott Adkins´isimli üyeden Alıntı
superman o vücutlarda 3 sene uğraşcak ne var bi açıklasana ? forumda yeniyim gördüğüm en saçma msjlardan birini attın ;) 1 senede rahat olur.
scoot adkins kardeşim o kadar saçma konustun ki simdi ;) sen zannediyormusun avatarına koydugun o resimdeki adamın o vücudu 1 sene icinde yaptıgını mı zannediyorsun eğer böyle zannediyorsan o halde bildiğin yoldan git madem..En güzel vücut naturel doğal vücut ha uzun bi calısma dönemi ister ama er yada gec saglıklı güclü iyi bir vücuda sahip olursun o ayrı :)
---------------

Bana bunu yazmışın bence senin okumanda bir sorun var ! Benim avatarımdaki resimle ne alakası var konumuzun ? Ben Scott Adkinse mi 1 sene de olur dedim yoksa konuyu açan kişinin koyduğu resimlere mi 1 sene de olur dedim bidaha bak bakalım...

ya benım bodybuıldıng yapan arkadaslarım var da mesela onlar kaslılar kabul edıyorum ama aynı zamanda zayıflar ben en basta dedıgım gıbı ırı,yapılı,besili olmak istiyorum nasıl oyle olabılırım ?

Alıntı:
Scott Adkins´isimli üyeden Alıntı
superman o vücutlarda 3 sene uğraşcak ne var bi açıklasana ? forumda yeniyim gördüğüm en saçma msjlardan birini attın ;) 1 senede rahat olur.
scoot adkins kardeşim o kadar saçma konustun ki simdi ;) sen zannediyormusun avatarına koydugun o resimdeki adamın o vücudu 1 sene icinde yaptıgını mı zannediyorsun eğer böyle zannediyorsan o halde bildiğin yoldan git madem..En güzel vücut naturel doğal vücut ha uzun bi calısma dönemi ister ama er yada gec saglıklı güclü iyi bir vücuda sahip olursun o ayrı :)
---------------

Bana bunu yazmışın bence senin okumanda bir sorun var ! Benim avatarımdaki resimle ne alakası var konumuzun ? Ben Scott Adkinse mi 1 sene de olur dedim yoksa konuyu açan kişinin koyduğu resimlere mi 1 sene de olur dedim bidaha bak bakalım...

konuyu acan kisinin resimlerine dikkat etmemiştim kusura bakma

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:00 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:56 ----------

Hormonlarda oynama olan bi kaç adet supplement var onlarda da belirli kullanım süreleri var. Protein tozu gibi ürünleri genel olarak ara öğünde kullanıyoruz örnek vericek olursak; eğer bi şirket bana 30 tane muz'un besin değerini 1 ölçek toz haline getirmişse ben bunu alır kullanırım ve bu doğaldır. Zor olan birşeyi kabullenememek değil burda ki olay teknolojinin faydalarından yararlanmak. Senin en son yazdığın cümle ise şuna benziyor; Bitkileri karıştırıpta kendin niye ilaç üretmiyorsun doğalı varken kimyasal kullanıyorsun?

dostum o senin görüşün yanlıs anlama sen 30 tane muzu bir ölçek toz haline getirip kullanmak istersin bense 1 ölçek toz yerine 30 tane muz'u yenmesini tavsiye ederim .. tabiki teknolojiye karşı biri deqilim ama o ölçek karısımlı tozlar bahsettiğin ilaçların icinde nedense bugüne dek hem kimyasal madde oldugunu söylemeye çalıştı kime sorduysam veya bi yerlerde okuduysam zararları oldugundan bahsedildi .. belki de bende bi önyargı oldu ama ben gnede kullanmaktan yana deqilim herkesin görüşüne saygı duyarım
iyi forumlar :)

ben de supermana katılıyorum ılac kullanmama konusunda ama beslenmem de yetersiz.beslenmemı olabıldıgınce duzeltıcem yanı ben de naturel vucut taraftarıyım :D

ben de supermana katılıyorum ılac kullanmama konusunda ama beslenmem de yetersiz.beslenmemı olabıldıgınce duzeltıcem yanı ben de naturel vucut taraftarıyım :D

furkan123 kardeşim işin doğrusuda bu :) sen sanmaki yıllar sonra body sporunu bırakan vücutcuların vücutları doğal vücut oldugu icin mi sarkıyor hayır doğal vücut yapısı kalıcı oluyor :) kaslar gene sert sıkı yalnız biraz hacmi düşüyor o kadar ee o kadar da olucak :)

örnek verim sana furkan :) bir arkadasım vücut geliştirmeyi aralıksız 1.5 sene yaptı 40 cm gibi bir kol yapısı oldu ve üniversite sınav stresiyle vücut geliştirmeyi bıraktıktan sonra bile öyle gözle deforme olmadı kendisi mezura ile ölctügünde o kadar uzun zaman calısmadı 37 cm gibi bir kol kasları gene yerindeydi :D :D daha ne denebilir ki

steroid miş , iğneymiş ,, protein tozuymus ,, supllament ,, cretain ,, iğne doping haplar vs vs vs gibi yabancı maddelere karşıyım

Sen sen ol furkan kardeşim naturel kendi emeğinle daimi kalıcı sana zarar vermiycek güzel güclü vücuttan şaşma kardeşim yani naturel vücuttan :D :)

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

Kurallar Madde-23'e aykırı başlık açmak!

Madde 23- Forum Üyelerinden Kahinlik Beklemeyin!
Örnek resimler ekleyip ya da beğendiğiniz vücuda sahip insanların isimlerini vererek afaki sorular sormayınız.Ölçülerinizi ya da kendi resimlerinizi verip afaki sorular sormayınız, antreman ve beslenmen programları istemeyiniz.
Bu tür başlıklar kilitlenerek çöpe atılacaktır.
Örnekler :
*Şu kadar süre çalışsam kaç kilo alırım?
*Şu kadar süre çalışsam ölçülerim nasıl olur?
*Bu vücuda supplementsız ulaşılabilir mi?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam ne kadar sürer?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam için neler yapmam lazım?
*Resimdeki sizce steroid kullanmış mıdır?
*Ölçülerime göre beslenme
ve antreman programı verebilir misiniz?
*Sizce bu vücut adam olur mu?
*Sizce bu vücut gelişir mi?
*Bu vücut için hangi supplementları kullanmalıyım? .... vb..
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı