istanbulda sosyallesmek :)

Paran olduktan sonra sosyalleşecek çok yervar benim param olsa pc ye 1 dk bile oturmam :D

Paran olduktan sonra sosyalleşecek çok yervar benim param olsa pc ye 1 dk bile oturmam :D
orası öylede zaten asosyal adam %99 parası olmayan adamdır ancak parası olanında işi gücü var hemde yoğun bir şekilde çevremden biliyorum öyle her aklına estiğinde oraya buraya gidemiyorsun zaman olmadığı için ha öğrenciler için hava hoş tabi
icon10.gif
baba parasıyla o bar senin bu bar benim gezilebilir
icon10.gif
en iyisi hazır yaz gelmiş deniz kum güneş bar disko eğlenmek diyorum ben
icon10.gif

Son düzenleme:
boğaziçi üniversitesinin bir urbex (urban exploration) grubu var ve türkiye'de bilinen tek urbex oluşumu. storm drains, terk edilmiş hastane, fabrika, yeraltı tünelleri, katakomblar gibi tehlikeli ve gizemli yerlere giriyorlar. bambaşka bir dünya. full adrenalin. diğer önerilere bakınca epey farklı oldu fakat tavsiye ederim. :)

Son düzenleme:
Bagcilara git bagcilara :)) her turlu sosyal etkinlikte bulunabilirsin. Aklina ne geliyosa var:)

• Like
Reactions: Azi
boğaziçi üniversitesinin bir urbex (urban exploration) grubu var ve türkiye'de bilinen tek urbex oluşumu. storm drains, terk edilmiş hastane, fabrika, yeraltı tünelleri, katakomblar gibi tehlikeli ve gizemli yerlere giriyorlar. bambaşka bir dünya. full adrenalin. diğer önerilere bakınca epey farklı oldu fakat tavsiye ederim. :)

bu olay iyiymiş thums:

Bu çok güzelmiş ya nerden bilgi alınır, nasıl yapılır, okul dışındanda katılım olabiliyormu bi bilgin var mı?

Bu çok güzelmiş ya nerden bilgi alınır, nasıl yapılır, okul dışındanda katılım olabiliyormu bi bilgin var mı?

antony,

ben izmir'de yaşıyorum. bu oluşumu yalnızca istanbul'da boğaziçi üni'de okuyan bir arkadaşım dolayısıyla duymuştum. bana sözünü ettiği kadarıyla tarihi hipodroma legal bir giriş yapılacaktı en son, fakat benim pek hoşuma gitmemişti. çünkü urbex'in olayı, yani en azından bu olayın öncüsü avustralyalı cave clan üyeleri, urbex'in illegalitesinde heyecan vericilik bulduklarını söylerler mesela. böylelikle yıkılmış fabrikalar, terk edilmiş hastaneler, yeraltı tünelleri, radyoaktif yıkıntılar, kapatılmış lunaparklar gibi inanılmaz bir dinginliğe ve her nasılsa aynı inanılmazlıkta bir heyecana sahip mekanlar keşfe çıkılır. fotoğraflar çekilir. bambaşka bir dünya ve müthiş heyecanlar keşfedilir.

benim izmir'de kısıtlı imkanlar dahilinde birkaç storm drain ve abandone edilmiş fabrika keşfim oldu. birkaç tane de fotoğraf.

dilersen özelden de konuşabiliriz. zira urbex'i heyecan verici bulan birilerini tanımak güzel. :)

İstanbul Üniversitesi - Felsefe Topluluğu varsa ona katıl orda faal görev al yazman,başkan vs.Ya da başka öğrenci toplulukları...

Onun dışında gene üniversitelerde birsürü organizasyonlar oluyor,standlar vs. Oralara katıl mesela,hergün birsürü insanla görüşmek zorunda kalırsın istemesen de. :)

Dil kursuna falan yazıl diyeceğim de zaten tüm dilleri neredeyse biliyorsundur :) ,varsa bilmediğin bir dil öğren hem zevkli hem yararlı hem de ortamı iyi.

Enstrüman kursları da iyidir.

Ya da vaktin varsa başka bir sporla uğraş özellikle savunma sporlarında ortam süper oluyor,kendimden biliyorum.Hem rahatlatıyor da.

Aklıma şimdilik bunlar geliyor umarım yardımcı olabildim.

En son olarak boşver tüm bunları gel Farabi'yle Uludağ Üni.ye birlikte takılalım :D

Son düzenleme:
motorsporlarına ilgin nedir bilemem ama haftasonları pist yarışları oluyor güzel eğlence ve sosyallik yeni kişilerle tanışıyorsun..

yada fotoğraf kulüpleride olabilir..

Back
Yukarı