arkadaslar su sitedeki urun hakkinda bilgisi olan varmi... benim istah problemim var, bu tur urunlerin faydasi olabilirmi sizce. http://www.kiloal.com/
ben böyle ürünlerin dogruluguna pek inanmıyorum...sonucta herkesin metabolizma hızı aynı değil ve bunun belli bir dozajı olmalı ki aynı etkiyi herkeste göstersin...kimi 2 kapsülde iştahını acar kimi 1 kapsülde..neye göre ölçü lüyor acaba..bana göre git acı turşu biberler var, pul biber, sarımsak...vs, vitamin al, iştah açıcı şuruplar bile var piyasada...iice düşünmeden böyle takviyeler almamalısın... zaten özellikle acı biber turşusu yiyip te iştahın acılmıyorsa, söyleyecek söz bulamıyorum o zaman
Bu ürüne nasıl güvenilir bilmiyorum hiç inandırıcı değil birileri cebini doldurmaya çalışıyor. Ben kullanmazdım bu ürünü. ( kilo almaya ihtiyacım olduğu halde kullanmam diyorum)
bence alınmaması gereken bir ürün... turil eğer kilo kilo almak istiyorsan şu zamanlar uygun değil ramazandan sonra şöyle iyi bir kilo aldırıcı al mesela Weider MegaMass 4000 iyi bir ürün faydasını görürsün kolay gelsin...