Isolate Protein

Arkadaslar Selamün aleyküm. 1 senedir bb yapıyorum .7 aydan itibaren Ultimate PRostar kullandım .artık tadı sıktı ve daha kaliteli protein almayi düşünüyorum isolateler daha iyi fakat spor salondaki hocam.gerek yok o sana yaramaz falan yarışmacılar kullanıyor falan dedi yaş 17 kilo 90 Musclepharm Combat %100 Isolate Protein 2269 Gr almayi düşünüyorum yardimci olursaniz severim ve de protein önerilerinizi alabilirim [emoji4]

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

whey proteinlerdeki karbonhidratlar seni şişmanlatmaz topu topu en fazla 2g karb. var izolelere daha fazla para vermeye gerek yok çünkü aynı hataya bende düştüm normal bi whey alman daha mantıklı hem daha hesaplı hemde arta kalan parayı biraz beslenmene yada başka supplement düşünüyorsan onlara ayırırsın.

Peki bana önerebilecegin protein bcaa ve daha sonrasinda ne almam gerekir büyümek için creatin glutamin

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ON gold standart alabilirsin protein olarak yada multipower whey, ben bcaa olarak olimp kullanıyorum , Glutamine olarakta olimp kullanıyorum memnunum yada mhp glutamine de tavsiye ederim 12 saat etkisi var.Kreatin olarak universal kullandım 1 ay şuan 2 haftalık ara sürecindeyim ama kreatinin creapure olması önemli bunlar yeterli.Bütce olarak sıkıntın varsa glutamine şart deil ama whey-kreatin hacim için en temel supplementler.Ben etkisini gördüm tabi ama düzenli ve güzel beslenmezsen bir işe yaramaz.

Back
Yukarı