S
sorrow_3
Guest
sorrow dedi:![]()
![]()
Fotoğraflardaki 12-13 yaşlarında bir çocuk değil.. 19 yaşında olan bana ait..
Vücudum bu.. 182 boyum olmasına rağmen 56 kiloyum..
İzmir simidi gibi bir belim, kalem pil kalınlığında kollarım var..
Benim gibi vücudu olan çoğu kişinin yaşadığı sorunları bende yaşıyorum..
Yazın kısa kollu giyip gezmeye utanıyorum..
Denize “aman kimse görmesin” diye sabahın en erken saatlerinde giriyorum..
Üst üste elbiseler geçiriyorum..
Kızlı erkekli bir arkadaş grubuyla beraber oturmuş sohbet ederken içlerinden birinin “cumartesi günü hep beraber havuza gidelim miiiiiiiiiiiiii?” sorusuna herkes “eveeeeeeeeet, çok iyi oluuuuuuuuurr, gideliiiiiiiiim, hede hödö” diye sevinirken; ben gitmemek için binbir türlü bahane uyduruyorum..
Yolda yürürken tüm gözlerin üstümde olduğunu düşünüp rahat hareket edemiyorum..
Vs..
1) İlk olarak bu vb. sorunlardan kurtulmak istemem,
2) Ağustosta gireceğim askeri okul mülakatında 64 kilonun altında olursam elenecek olmam,
3) İt, kopuk, serserilik peşinde koşup, mahalle aralarında kavga çıkaracak ortam arayan gençlerin arasında vakit öldürmeye göre daha makul bir boş zaman değerlendirme aracı olması.
4) Aynalarla düşmanlığı bir kenara bırakıp, artık kanka olup, her baktığımda “heeayt beea işte budur” demek istemem
gibi nedenlerden dolayı; çevremdekilerin bilinçsiz saçma ve kulaktan dolma “ama bırakınca forrsst diye sönüyormuşsun, ilaç alma haa onlar gay oluyormuş, sen niye gidiyon kemiklerinimi şişirceksin, sen beygir misin olum git önce beyin kaslarını geliştir, çok zayıfsın biyerine bişey olur, önce biraz kilo al sonra gidersin.. '' tarzında binbir türlü saçmalık ve hurafelerine kulak asmayıp cumartesi günü başlayacağım bu spora..
Ayrıca Başlayacağım salonda pek ilgili bir hoca bulunmuyor.. Kendi programını kendin belirlemek durumunda kalıyorsun..
Forumdaki "Body building'e Yeni Başlayanlar İçin Program"; ı uygulamayı düşünüyorum fakat benin öncelikli amacım kilo almak..
O program uygun mu sizce ?....
+ Beni maddi açıdan fazla zorlamayacak günlük beslenme programı ve tavsiyelerinizi yazar mısınız ?