ironpump slm herkese

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu 39 kol mevzusunu kapatalım artık arkadaşlar. Yanlış anlaşma olmuş olabilir, ironpump da zaten yazacağını yazdı, daha fazla geçmesin bu konu lütfen.
Yağ oranı konusundaki espri hoş olmadı ama eksi rep de hoş olmadı. Gereksiz agresif tavırlara gerek yok, ben de merak ettim yağ oranını ironpump...

yağ arkadaşlar biraz geniş olalım ya espri hoş deilmi ne var bunda

blitz valla hiç yağ yok vücudumda ölçtürmedim ama hiç yok

pazartesi çekap yaptırcam

orda herşey belli olu sanırım

hoca 38000 inci çift biceps ve sırt resimlerini de koymuşsun.teşekkürler.guiness e doğru gidiyorsun.bir sonraki aynı pozları merakla bekliyorum.

kusura bakmaya başka uzuvlarım yok insan olarak bu kadar uzvum var ne yaparsın mazur gör hor görme yazıktır

aa pardon aile ve tatil reimlerimi okula anılarımı çocukluk günlerimin resimlerini koymadım af buyur

bel altı uzuvlarımda kas olmadığı için onları saymadım kas olan uzuvlarım bu kadar kusura bakma başka göstericek tarafım yok affet

inşallah bağışlamışsındır

^Ironpump tamam, yeter artık.

bel altındaki uvzularında kas olmaması adına üzücü bir durum.sürekli 10 günde bir resim ekleyerek bence forumu boşuna işgal ediyorsun ve bir o kadarda seviyesizleşiyorsun insalara karşı.devam et.

Private dedi:
bel altındaki uvzularında kas olmaması adına üzücü bir durum.sürekli 10 günde bir resim ekleyerek bence forumu boşuna işgal ediyorsun ve bir o kadarda seviyesizleşiyorsun insalara karşı.devam et.

Aynı resimleri koyacağını biliyorsan tıklamazsın başlığa - tartışmak için yer aramayın. Ironpump sende ortamı kızıştıracak bir cevap yazma.

ironpump dedi:
espridemi yapmayalım eksi repmiş işine bak arakadaşım

bana yalancı diyen arakdaşlar işte fotolar

insanı lekelemek kolaydır ya ispatlayamasaydım

arkadaşlar yazdı kesin emin deilim ama o reismde olabilir olmayabilirde eski resimlere bakınca öle hatırladım

zaten arada 1- enfazla 2 ay var

ve benim kolum neredeyse arkadaşın kolunu 2 katı hatta benle dalga bile gaçmişti sen o kadar çalışıosun benimkide 39 demişti benimki 40 cm idi o zamnalr

senin kolunda hile var demişti o kadar büyük gözüküo

a

forumda ki tavirlarina dikkat et,burasi senin oyun alanin degil.bu sana ikinci uyarim oldu,eger tekrar edersen forumdan uzaklastirilacaksin.

Cok saol akıllıca cevabın ıcın

arkadaşım yanlış anlama sana karşı tavır deil bu sadece senle hiç bir alakası olmayan küçük bir espri

senin le hiç ama hiçbir ilgisi yok anladınmı sakın alınma

kendi halimde espri yaptım

Private demiş ki:

private bel altındaki kaslar ile bacaklarımı kastetmiştim sanıyorum burası o bölgelerin alanı deil nasıl bundan bu anlamı çıkardım anlamadım burasının ne olduğu belli zaten içinde fesatsa bilemem

burası kas topiği ve bende gerekenleri gösteriyorum zaten eğer başka şeler arıyorsan buırası senin alanın deil niyetin ne bilmioyrum seviyesizleşen laf atan kim ortada zaten

forumda ki tavirlarina dikkat et,burasi senin oyun alanin degil.bu sana ikinci uyarim oldu,eger tekrar edersen forumdan uzaklastirilacaksin.

saydam görmüyormusun bana saldırı var ne yapmamı bekliosun gelip sataşıyorlar bana

üstelik yalancı diye laf atıp duruyorlar ikide bir geçmişe bakarsan görürsün

bende o resimleri koydum ve o yorumu yaptım

kime ne laf attım bu forumda bana karşı olanlar belli zaten

ne yapabilirim bu durum karşısında

bida tövbe zaten hiç bi şekilde biş idda etmicem

ironpump dedi:
Private demiş ki:

private bel altındaki kaslar ile bacaklarımı kastetmiştim sanıyorum burası o bölgelerin alanı deil nasıl bundan bu anlamı çıkardım anlamadım burasının ne olduğu belli zaten içinde fesatsa bilemem

burası kas topiği ve bende gerekenleri gösteriyorum zaten eğer başka şeler arıyorsan buırası senin alanın deil niyetin ne bilmioyrum seviyesizleşen laf atan kim ortada zaten

saydam görmüyormusun bana saldırı var ne yapmamı bekliosun gelip sataşıyorlar bana

üstelik yalancı diye laf atıp duruyorlar ikide bir geçmişe bakarsan görürsün

bende o resimleri koydum ve o yorumu yaptım

kime ne laf attım bu forumda bana karşı olanlar belli zaten

ne yapabilirim bu durum karşısında

bida tövbe zaten hiç bi şekilde biş idda etmicem

Bold yaptigim tarafta israrla halen tartismaya devam ediyorsun.

Basligi kilitliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı