ironpump slm herkese

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ironpump dedi:

Selam ironpump.Videonu izledim.Güzel akıl edip koymuşsun.Öncelikle vücudun fit ve plaj vücudunu tam anlamıyla karşılıyor,parçalı ve yağsız,bulk veya hantal durmuyor.Videona gelince :) 21 mb bi dosya özellikle de çoğunluğu kotalı adsl kullanan kullanıcılar için biraz fazla büyük :D 2.si videonda sanki biri seni arkadan kovalıyo gibi alelacele hareket çizmişsin,biraz daha sakin ve yavaş olsa daha da iyi olurdu,biraz da kısa olsaydı ama yine de vücudun ve uğraşıp çekmiş olduğun video güsel olmuş;)burda kaç kişi bırak videoyu,fotosunu koyabiliyor ki?Çalışmalarında başarılar...

arkadaşlar videoyu kaçak çektim acele oluşu bu yüzden :D

ışığı ve makinayı bulunca kaçırmadım

yahu iron insan hiç mi bacak çalışmaz. :)
eğer bacaklara yoğunlaşsaydın üst wücut olduğundan çok daha iyi gözükürdü

hiç sırıtmıyodu çalışma gereği duymadım bide çok sıkıcı herkez bilir
resmimi düzeltiorum

ARkadaş iyisiyle kötüsüyyle gerçeğiyle yalanıyla çok hoş bi vücut yapmış Allah var yukarda.. ama o 39 cm mevzusunu 3 yaşındaki çocuk yemez ayrıca forumu alenen ve itici şekilde yanlış durumda işgal etti zaten vücudun güzel hoş bi görüntü vermişsin insanları aptal yerine koymaya ne gerek var burdaki herkes birbrnden birşeyler öğreniyor neyin ne olduğunun farkında yani...
Bence kendinden birşeyler yazacağına sadece fotoğraflarını koy hiç olmazsa o şekilde belli bi saygı duyarlar..

qadir dedi:
yahu iron insan hiç mi bacak çalışmaz. :)
eğer bacaklara yoğunlaşsaydın üst wücut olduğundan çok daha iyi gözükürdü

Ironpump vücutçu olmak için doğmuş sanki.
Gerçekten çok estetik vücut.
Bacaklar çalışılmamış ama yapısı çok iyi, estetik bacak şekli.
Bencede sırıtmıyor.
Üst taraf gibi ön plana çıkmıyor, ama Tanrı vergisi iyi bir şekle sahip.
Kalflarıda çalışılmadığı halde şekilli, şık duruyor.
Fazla bir ekstra kas kütlesi yok diyenler olabilir, ama bunun önemi yok, mevcut kas kütlesinin tamamı doğru yerlerde, Ironpump'tan daha fazla kas taşıyıp, onu yarısı kadar "vücutçu" görünmeyen o kadar çok insan var ki...
İnce bel, ince eklemler, kasların birbiriyle bağlantısı...
Bu sporda genetik sadece ölçü alabilme meselesi değil, kemikler, eklemler, derinin inceliği, çok fazla unsur var, ve gördüğüm kadarıyla Ironpump bunları çoğuna sahip, tebrik ederim...

ya arkadaşlar arkadaşın yapsıı itibariyle öle sandım bide idda etmemin sebebi arkadaş 39 zamanında bile bi deri bi kemikti o yüzden bu yanılgıya düştüm ondan sonraki (en falzla 2 ay sanırım tam hatırlıyamıyorum yazdı)zamanlarda 39 (ısınınca tabi) geliordu nasıl geldiğini bende anlıyamadım ama 39 cm geldi ama o resimde deildi yok deildi eski resimlere bakarken hatırladım
eski resimlere bakarken hatırladım kesinlikle o resimde deildi ama yine yazdı 32 cm kol ölçüsü var arkadaşın ısınınca 35 cm gelio diyor ve yine aşırı zayıf

o yüzden yanılgıya düştüm idda etmemim sebebide buydu forumu gerçekten çok karıştırdım kusura bakmayın arkaşlar biraz sorunlarım vardı bunlarında etkisiyle bu kadar tartışma yarattım herkesten özür diliyorum o resimde deildi şimdi kesin eminim

32 cm kol ölçüsü geçen ay çekmiştim

ARkadaş iyisiyle kötüsüyyle gerçeğiyle yalanıyla çok hoş bi vücut yapmış Allah var yukarda.. ama o 39 cm mevzusunu 3 yaşındaki çocuk yemez ayrıca forumu alenen ve itici şekilde yanlış durumda işgal etti zaten vücudun güzel hoş bi görüntü vermişsin insanları aptal yerine koymaya ne gerek var burdaki herkes birbrnden birşeyler öğreniyor neyin ne olduğunun farkında yani...
Bence kendinden birşeyler yazacağına sadece fotoğraflarını koy hiç olmazsa o şekilde belli bi saygı duyarlar..

arkadaşım düzgün konuşurmusun ne yalanı resimler arasında karışıklık olmuş yanılmışım ne var bunda kimse yanılamazmı ben neden yalan sölim aptal yerine koymakmış neden böle bişi yapim konuya boyut getirme
o resimdede 39 geldiindede pek fark yok aynı hemen hemen
bir da ama bir daha birisi hakkında bişi iddaa edersem ne halt yemeye başkasının fotosuna yorum yapıorumki banane başkasından bakya kendi başımı zora sokuyorum

karasan sana çok teşekkür ederim yorumun için

bi ki resim daha ekliorum arkadaşlar

%15 kuyruk yağı %30 göğüs yağı %20 bacak yağı kemiklerimden ii çorba olur

ironpump dedi:
%15 kuyruk yağı %30 göğüs yağı %20 bacak yağı kemiklerimden ii çorba olur

Gayet normal bi soru sormuş Miracle,bunda ne var ki böyle bi cevap verme ihtiyacı hissettin ?Hep aynı tarz fotolar koyuyosun,herhangi bir değişimin de yok.Amacın topiğini canlı tutmak mı?.. Eksi rep..

espridemi yapmayalım eksi repmiş işine bak arakadaşım

bana yalancı diyen arakdaşlar işte fotolar

insanı lekelemek kolaydır ya ispatlayamasaydım

arkadaşlar yazdı kesin emin deilim ama o reismde olabilir olmayabilirde eski resimlere bakınca öle hatırladım

zaten arada 1- enfazla 2 ay var

ve benim kolum neredeyse arkadaşın kolunu 2 katı hatta benle dalga bile gaçmişti sen o kadar çalışıosun benimkide 39 demişti benimki 40 cm idi o zamnalr

senin kolunda hile var demişti o kadar büyük gözüküo

a

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı