ironpump slm herkese

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
DİGİMAX hadi göster bakalım benden ii vücudunu eminim tüm arkadaşlar da merak ediyordur

yeter artık gına...

arkadaşım bizleri ve forumu boşuna meşgul etme koyacaksan şuraya adam gibi bi resim koy yada konuyu kapat. dalga mı geçiyorsun anlamadık. çıkar ısbat edersin buraya yazan herkeste çıkar haklıymışsın der ve özür diler. ama sen ıspat edemessen bence yönetim bu konuya bi el atmalı. yeter artık gına geldi...

ironpump artik munakasayi birak ve ilk mesajin bu konuyu ispatlayacak mesaj olsun, eger ispat etmez ve agiz dalasina devam edersen baslik kitlenecek.

arkadaşın kolu 33 cm neyse arkadaşlar özür dilerim dün söledi konu kapansın büyüyünce koyarım tekrar

Biceps - Gögüs - Triceps omuz, sırt .. bunlar cok güzell
Kanat cok zayıf kalıyor...
Midedeki baklawaları biraz daha belirgenlestir mutlaka.. ( agırlıkla mide calıs)
Cok estetik bir vücut.. Bi de Pozing in cok hosuma gidior, Arnold wari... ;)

Evet kanatların zayıf kalmış diğer bölgeler iyi görünüyor.Ayrıca gram yağ yok derler ya öyle bir vücudun var.

devam

kollar iyi duruyo ama altları biraz uzatsan iyi olur kısa kalmış. bi de göğüs ve kanata ağırlık ver derim. başarılar........

arkadaşlar ben body yapmıorum sadece kol çalışıyorum vücut serbest yazdan beri

evet vücut bence gayet parcalı ve hoş...yag oranın bayaa düşük olmalı.. bana öyle geliyo ki genetik olarak da yaglanmaya yatkın degilsin zaten , bu cok iyi bişey... son sırt pozun cok estetik bence ısıgı biraz daha iyi ayarlarsan hatların daha da belirgin gözükecektir.. bu arada boy ve kilonu yazabilir misin?

arkadaşım bizleri ve forumu boşuna meşgul etme koyacaksan şuraya adam gibi bi resim koy yada konuyu kapat. dalga mı geçiyorsun anlamadık. çıkar ısbat edersin buraya yazan herkeste çıkar haklıymışsın der ve özür diler. ama sen ıspat edemessen bence yönetim bu konuya bi el atmalı. yeter artık gına geldi...

arkadaşım yazın 39 cm idi söndü doğuştan dilya çalışarak oluo beklişceksin tabii ayrıca kusura bakma ama senin başka işin gücün yokmu gına geldi diosun işine bak arakdaşım seni ne ilgilendirir arkadaş çalışmıo iner tabii hayret bişi milletinda işi gücü yok o cocun kolunla ilgilencek 33 cm şu an kolu eskiden 39 idi hayret bişi ya işine gücüne bak rahat ol gına gelmiş fesubanallah

boy 1.85 kilo 79 bel 70 cm kollar 41 cm 4 yıldır uğraşıyorum

arkadaşilar resimler bu şekilde belli olmuyo büyütürseniz daa ii gözükür

ironpump dedi:

arkadaşım yazın 39 cm idi söndü doğuştan dilya çalışarak oluo beklişceksin tabii ayrıca kusura bakma ama senin başka işin gücün yokmu gına geldi diosun işine bak arakdaşım seni ne ilgilendirir arkadaş çalışmıo iner tabii hayret bişi milletinda işi gücü yok o cocun kolunla ilgilencek 33 cm şu an kolu eskiden 39 idi hayret bişi ya işine gücüne bak rahat ol gına gelmiş fesubanallah

Ironpump, tartışmaya katılmak istemiyordum ama artık hem suçlu hem güçlü durumuna soktun kendini. Kolu yazın 39 olabilir ama burada sizin yan yana olan resminizden bahsedildiğine göre, o arkadaşın yazın olan kol ölçüsünün konu ile ne alakası var? Bu başlıkta o kadar tartışma oldu, mezuralı resim çekip koyucam dedin, savundun o kadar, insanlar gerildi ister istemez. Hem sporcu adamsın, resimleri koymuşsun vücudun iyi, anlıyorsun bu işlerden, cidden o resimde arkadaşın kolunun 39 olduğuna inanıyor musun? Hani amatör biri olsan derim ki zaten yeni farkı bilmeyebilir, ama 4 yıllık sporcusun, 39 cm kol ne demek biliyorsun, ben anlamadım bu kısmı :?

yalancı durumına düştüm kimse inanmadı vede bende ispatlıyamadım çünki arakdaşın kolu 33cm düştü hiç çalışmıo bi daa bu konu hakkında konuşmak istemiyorrum kimseyide zorla inandırarmam keşke hiç bu işin altına girmeseydim konu zaten kapandı ama benim elim kolum bağlandı suçlu durumuna düştüm ispatlamam imkansız şu anda bi da kimse hakkındada idda edmicem zaten
burdada ben hala idda etmiyorum konuyu zaten kapattım ama yalancı ve gereksiz bi insan konumuna düşürülmekte hiç hoş deil

bi daa tövbe hiç kimöse için hiç bişi iddaa etmicem zaten arkadaş anormal bişi kolları anormak derecede ölçülü çıktı bende görmeden inanmazdım zaten

arkadaşın tabiri hiç hoş deildi o yüzden karşılık verdim kendimi savunmadım gün gelir inş aynı cüsseyle 39 cm kolu size gösteririm ben herzamn sözümün arkasındayım tekrar sölüyorum arakdaş anormal derecede ölçülü çıktı o zayıf halilre

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı