IRI TRICEPSLER

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CAG1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

CAG1

Üye
Merhabalar arkadaslar vucut gelistirmeye yaklasik 2 ay once basladim (daha once 3 aylik bir gecmisim var ) bu 2 ay icerisinde muthis bir degisim gosterdim , gerek gogus , gerek omuz , gerek sirt amma velakin son 3 haftadir Kollarimin gelisiminden memnun degilim ve bunu bilen kisilere danisip ( Arnold , Lazar Angelov ) gibi vucut gelistirmecilerin ipuclarina`da bakarak muthis bir program hazirladim 3 haftada harika degisim oldu arkadaslar . Bunlari sizinle paylasmak istiyorum

Close Grip bench press ( 4x 11-10-9-8 ) = ilk 2 sette 10 kilo kullaniyorsaniz son 2 sette bu agirligi 2.5kg arttirmanizi tavsiye ederim
Weight Dips ( 4x 12-10-8-6 ) ilk 2 set agirliksiz diger 2 sette baldiriniza max agirligi koymanizi oneririm
Push Down ( 4x 10)
Barbell Lying Triceps ( 4x10)

Bu 4 idman gercek derecede arka kolumu hacimlendirdi . Denemenizi oneririm arkadaslar herkese iyi forumlar

genel programınız nedir split çalışıyorsunuz galiba kolu haftada kaç gün çalışıyorsunuz
Merhabalar kol kucuk hacimli bir kas grubu diger gruplara nazaran , haftada 2 gun calisiyorum pazartesi on kol , gogus semptomunda carsamba arka kol , omuz semptomunda haftada 2 gun yeterli goruyorum[DOUBLEPOST=1480361319][/DOUBLEPOST]
one arm triceps extension ve dumbell kickback da eklenmeli
Dogrudur hocam

Back
Yukarı