132 kg. %34yağ oranım. 3300 kalori ihtiyacım. 300-400 açık az gibi sanki bi obez için.-750 ilk etapta biraz fazla değil mi? Kaç kilosunuz yağ oranınız kaç?
Dostum bilgi eksikliklerin var sen muhtemelen bu şekilde gidersen hızlıca verip daha fazla geri alacaksın ben dukan diyetini öneriyorum sana istediğin kadar et protein yiyerek 3-4 ayda 19-20 kilo verebilirsiniz kilo almamak için gerekenler ise söylüyor pierre dukan sana göre bence kimileri sağlıksız vs. desede çoğu arkadaşım bu şekilde zayıfladı ve kilolarıda hemen hemen aynı ama kitabına göre yapmalısın
Dostum onun tıp lisansının elinden alınması farklı bi olaydan sonuçlu ve istediğin kadar protein tüketebiliyosun çok yağlı olmadığı sürece %10 yağ barajı gibi bişey var bu kısmı eklemeyi unutmuşum kitabına göre yapıldığında et sebze yiyerek zayıflayabilir kefaretini ödeyerek verdiğiniz kiloları geri almazsınız daha detaylı bilgi için biraz İnterneti kurcalayabilirsiniz birçok insan bu diyetten memnun ben tercih etmiyorum ayrı meseleBahsettiginiz sahsin tip lisansi 5 sene once elinden alindi. İstediginiz kadar et protein yiyin zayiflarsiniz diye bir sey yok. Vucudun yaglanmasi veya yag yakmasi temelde kalori alimiyla alakalidir. Ortalama sedanter bir insansan gunde 3 kilo antrikot yiyerek zayiflayamazsin(6.5 - 7k kalori eder bu) aksine yaglanirsin cunku vucut harcayabileceginden fazla aldigin enerjiyi yag olarak depolayacaktir.
Eğer herhangi bir sistemi diyet olarak uygularsan verdiklerini aynen ve daha hızlı geri alırsın. Beslenme kültürü haline getirmek gerekiyor.Dostum onun tıp lisansının elinden alınması farklı bi olaydan sonuçlu ve istediğin kadar protein tüketebiliyosun çok yağlı olmadığı sürece %10 yağ barajı gibi bişey var bu kısmı eklemeyi unutmuşum kitabına göre yapıldığında et sebze yiyerek zayıflayabilir kefaretini ödeyerek verdiğiniz kiloları geri almazsınız daha detaylı bilgi için biraz İnterneti kurcalayabilirsiniz birçok insan bu diyetten memnun ben tercih etmiyorum ayrı mesele
Eğer herhangi bir sistemi diyet olarak uygularsan verdiklerini aynen ve daha hızlı geri alırsın. Beslenme kültürü haline getirmek gerekiyor.
Zaten buda bir beslenme kültürü 3-4 ay zayıflayıp mesela 20 kilo verdiysen 200 gün güçlendirmesi var bunu yaptıktan sonra haftanın 1 günü sadece protein ve her sabah 1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği tüketerek formunu koruyabiliyosun
Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eğer herhangi bir sistemi diyet olarak uygularsan verdiklerini aynen ve daha hızlı geri alırsın. Beslenme kültürü haline getirmek gerekiyor.
Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi