WOLVERİNE dedi:
kardeş ,
senin gibi adamlar insulin kullanırsa o zaman asıl helva yeriz işte.
canım da çekiyordu aslında
steroid ten korkup insulin peşinde koşmayı da ilk defa görüyorum
eczane den girip hapı alırken rafta gördün dimi?
dedin ki ben bunları aliim nasıl olsa eczane de satılıyor zarırı da yoktur
çakiim çakiim dev gibi oliim ne güzel hayat
sana whey protein tavsiye ediyorum günde 2 çay kaşığı sabah ve akşam
2 çay kaşığını geçme sakın haa adelelerde şişme yapıyormuş
1. Steroidden korkmam. Sadece senin gibilerin ürettiği(!!!) İçinde ne bok olduğu belli olmayan , kimyasal maddelerden korkarım. Zira bunları kullanmak yerine , günde 250 mg anapolon alırım çok daha iyi. Hiç olmazsa başıma bir iş gelirse , sadece hastalandığımla kalırım. 25 yıl yemek zorunda kalmam . (Bilmem anlatabildim mi?)
2. Laf sokmak istiyorsan bu thread altına değil , senin gibi sahtekarın fake ilaçlarını kullananların helvalarını yiyeceğimi iddia ettiğim konunun altına yaz.
3. Bana kardeş deme senin gibi sahtekarın kardeşliğini kabul etmiyorum.
Van Damme ve Panzehir e öyle hitap etmiştim ve hala ederim... Ama senin bana hitap etmeni istemiyorum.
4. İstersen insulinleri senden alayım ne dersin? Bana replica insulin üretsene... O zaman birde ayağa kalkıp kapıya kadar sırtımı sıvalarsın değil mi Bio MAX..
5 Eczanelerde raflara bakmam.
6. Eğer çok maddi sıkıntı çekiyorsan , insan sağlığı ile oynamak yerine gidip cami de dilensene... İnternet kullanıp arka cebine , kalın bir fatura da girmemiş olur. Çok daha kolay ve risksiz bir kazanç yolu. En fazla zabıta ekipleri ile uğraşırsın
7. Zoruna gitmesin , Whey Proteinleri de artık kredi kartımla dışardan getirtiyorum... Sende de var değil mi

Onlar da kesin kendi imalatındır.
Un ile Kakao yu karıştırmışsındır

)))))
8. Bundan sonra, Decard Cain , ile özelime mesaj atma , ürünlerinle ilgilenmiyorum
9. Bu seni muhatap aldığım son mesaj. Şimdiden söyleceklerini sana katlarıyla iade ederim. Ve bana cevap mahiyetinde vermiş olduğun tüm mesajlara şu link i göndermiş farzet.
http://www.turkforum.dk/Forum/viewtopic.php?t=1706[/url]