aseraser123
Üye
Herkeze merhaba öncelikle Ben daha önce kickboxa gitmiştim ve kilom 118 di 3 ay gittim ve 92 indim kilo olarak
kick-boxu bırakalı 1 sene oldu kilo aldım yine şuan kilomu bilmiyorum ama aynı gibiyim pantolonlar yine bol geliyor
1 haftadır koşmaya başladım ve insanity warkout gördüm indirdim 1 ci günü dura dura zorlana zorlana bitirdim fit test
2 ci gün bugun yaptım heryerim cidden göbeklerim ellerim ayaklarım zıplayınca göbek ve baldırlarıma ağrılar giriyor 3 cü günü nasıl yapıcağımı bilmiyorum
Ve ben bu 60 gün söyle devam etsem sabah kosuyorum sabah 2 yumurta ve çay içiyorum şekersiz ekmeksiz
öğlen 1 elma 1 portakal
akşam 1 tabak corba ve salata bukadar aclıktan ölüyorum
60 günde kaç kilo veririm sizce ve 3 cü günü nasıl yapıcagım sorusu
sordugum soruya cevap getiren herkeze teşekkür ederim
kick-boxu bırakalı 1 sene oldu kilo aldım yine şuan kilomu bilmiyorum ama aynı gibiyim pantolonlar yine bol geliyor
1 haftadır koşmaya başladım ve insanity warkout gördüm indirdim 1 ci günü dura dura zorlana zorlana bitirdim fit test
2 ci gün bugun yaptım heryerim cidden göbeklerim ellerim ayaklarım zıplayınca göbek ve baldırlarıma ağrılar giriyor 3 cü günü nasıl yapıcağımı bilmiyorum
Ve ben bu 60 gün söyle devam etsem sabah kosuyorum sabah 2 yumurta ve çay içiyorum şekersiz ekmeksiz
öğlen 1 elma 1 portakal
akşam 1 tabak corba ve salata bukadar aclıktan ölüyorum
60 günde kaç kilo veririm sizce ve 3 cü günü nasıl yapıcagım sorusu
sordugum soruya cevap getiren herkeze teşekkür ederim