Insanity Günlüğüm

Vücut olarak programın gerisindeyim baya galiba , internetten baktığım resultlara göre
P90X 'de öyle olmuyor ama

İnsanity programi boyunca her aksam yemeginde balik yerseniz yani 60 gece balik yerseniz göbeginizde 1 gram yag kalmaz ve kaslariniz cok kuvvetlenir

max conditioning var

Dün çok yediğim için bugün pek yiyemedim

16:00 ; Bi tabak taze fasülye , 3 köfte , 16-17 erik

Başka bişey yemem yiyemem heralde çok yedim hala şişkinlik var :)

Bu hafta özel nedenlerden dolayı yazamayacağım ama şunu belirtmek istiyorum kidambıl kaldırmayı özledim kardiyo ile yapabileceğim bi şey olmadığını anladım , daha önce bi arkadaş da söylemişti , hacim kazanmam gerek P90X'i iple çekiyorum hatta haftaya insanity'yi bırakıp ona başlasam mı diye düşünmüyo değilim , saygılar , haftaya görüşmek üzere

Bu haftaki son yazım , bundan sonra beast gibi yemeye başlıyorum ve p90x'te 12 kilo ile çalışacağım dambıl başına

Yeniden aranızdayım , haftaya tam bugün p90x günlüğü açıporadan devam edicem , bu arada bilerek 2-3 kilo aldım yazın koşu ile birlikte devam edeceğim için hacimlenirim diye düşündüm haftaya yeni günlükte görüşmek üzere

Yarın doktora gidicem son kontrol , büyük ihtimalle hafif ağrı kesiceler verecektir iyiliştim gibi . Bi aksilik varsa alçıya da alınabilr :( . Pek sanmıyorum yinede yarın her şey netleşicek yarın başlamak dileğiyle

Bu pazartesi çok sevdiğim teyzemin ölüm haberini aldım , her şeyimi en az bir ertelemek zorundayım . Mekanın cennet olsun Teyzem

Back
Yukarı