incline press , decline press

Bugüne kadar genellikle göğüs antremanlarımda incline press çalıştım.. Biraz alt göğüste eksiklikler var ikisini bir arada çalışırsam olur mu ? yani mesela incline bench press , dumbell bench press , decline bench press tarzında bi antreman olurmu yoksa bench ve decline press olarak mı yapmalıyım ??

olur 3 hareket giriyorsan flyes hareketini 1 aylığına çıkar incline,decline,bench gir.

Öyle bir zorunluluk yok istediğin bölgeden başlayabilir istediğin şekilde devam edebilirsin

nerde disiplin :)

bence bench ve üst göğüs yapıldıktan sonra alt göğüse girilmesine karşıyım. ama sonuç alabiliyorsan yapabilirsin :)

3 press hareketi bence fazla,herkes için fazla demiyorum tabiki ama çoğu kişi için 3.press hareketinde verim almak zordur.

Decline Bench Press yerine Incline Bench Press/Dumbbell Fly/Bench Press/Cable Crossover 4'lüsünden daha güzel bir sonuç alırsın bence.

İncline press ve flat bench yapabilirsin, flat bench alt göğüs kaslarını decline presse göre daha fazla çalıştırıyor diye biliyorum, sanırım decline pressin çok fazla tercih edilmeme sebebi bu.

Back
Yukarı