ince kollar ve bilek için çözüm antrenmanı

marich

Üye
arkadaşlar uzun zamandır ne yaptıysam kollarımı bir türlü kalınlaştıramadım resmen kürdan gibiler haftada kaç gün ve hangi hareketlerle calısmalıyım bunalma derecesine geldim yardım lütfen...

Son düzenleme:
Yaşınız kaç ? Ne kadar zamandır bu sporla ilgileniyorsunuz ? Boy ve kilonuz nedir ? Daha önceki beslenme programınız ve antreman programınız nasıl ? ...

kol programınızdakı hareketlerı yazarmısınız?
ayrıca kac tekrar ve kac set yaptıgınızı ve kac kılo ıle calıstıgınızı

S- Bir kas grubu haftada kaç kere çalıştırılmalı?
C- Kaslar çalışırken değil dinlenirken büyürler.Bu yüzden küçük kas grupları en az 48 saat , büyük kas grupları enaz 72 saat dinlendirilmelidir.Sonuç olarak her kas grubunu haftada bir kez çalıştırmak yeterli olacaktır.
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/antreman-ile-lgili-en-ok-t11362.html

Son düzenleme:
yas 24
kilo 62 boy 173
yaklasık 8-9 aydır yapıyorum
bellı hareketlerı yapıyorum bilinçli yada bilinçsiz barbell curll,hammer, dumbell curll yapıyorum
beslenme düzenim cok iyi sayılmaz bazen öğün atladığım cok oluyor ve su gecen zaman surecinde sadece gogus kısmımda gozle gorulur belırgınlesme var kollarım hala kurdan gibi yapabılecegım program tavsıyesı lütfen...şimdiden tesekkurler...

tekrar sayılarınız nasıl cok tekrarmı yapıyorsunuz kol gunu baska hangı kası calıstırıyorsun

sızde soylemıssınız beslenme ıyı degıl demıssınız bu sproda calısmaktan daha onemlı olan beslenmedır ayrıca dınlenmede onemlıdır haftada 1-2 kereden fazla aynı kası calıstırmayın.

prıgramınızıda her 1-2 aydan bır degıstırın vucut aynı hareketlere alısınca tepkı vermıyor bır sure sonra

yas 24
kilo 62 boy 173
yaklasık 8-9 aydır yapıyorum
bellı hareketlerı yapıyorum bilinçli yada bilinçsiz barbell curll,hammer, dumbell curll yapıyorum
beslenme düzenim cok iyi sayılmaz bazen öğün atladığım cok oluyor ve su gecen zaman surecinde sadece gogus kısmımda gozle gorulur belırgınlesme var kollarım hala kurdan gibi yapabılecegım program tavsıyesı lütfen...şimdiden tesekkurler...
Öyle bir şey söylemişsin ki şimdi, hareketleri doğru yapıp yapmadığını bilmiyorsun, muhtemelen egzersizlerini belli bir süreden sonra değiştirmiyorsun, beslenmenin iyi olmadığını söylüyorsun... Forumu iyice kurcala, programlar var onları uygula, hareketlerin düzgün nasıl yapıldıklarını incele, kısaca daha çok "bilinç" kazan, bilinçli çalış, sonrasında zaten gözle görülür gelişme kaydettiğini kendin göreceksin. 8-9 ay çalışıp gelişme kaydedememiş olmanın tek açıklaması bilinçsiz çalışma ve beslenme çünkü...

Back
Yukarı