inatçı göğüs kasları.

bayseps

Üye
Selamlar arkadaşlar. Yaklasik 2 senedir vucut gelistirme yapıyorum. Basliktan anliyacaginiz gibi gogus kaslarim minimum gelişiyor. Omuzlar kollar aldi basini gitti ama göğüs baya arkadan geliyor. Agirlik olarak agirda çalışıyorum genetikle alakali galiba takviyelerinizi alabilir miyim?
Güncel göğüs programim:
Dambil press
Inc. Dambil press
Bench press
Dambil fly.
Tesekkurler.

Ust göğüs doldurmaya calisiyorum. Ustte hacim olmasi lazim oncelikle diye düşünüyorum.
Cevap verdigin icin teşekkürler

Sürekli aynı antrenmanı yapacağına, antrenmanını sık sık değiştirsen sonuç alabilirsin bence

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8 Aydır bu programdayım çok fazla verim alıyorum. Saf gücünü dumbell ile yitirme git Bench bas be abi. En kralı Benchtir. Bizim salonda Bench yapıp çıkan var.
4*10 Bench
4*10-12 İnc Dumbell Press
4*10 Cable Fly
Bir de Dİps yap Ağırlıkları maksimum takma önce. 2 set ısın sonra atıyorum 70 basıyorsun 60 koy gir 10 tekrar 2. set 65 10 tekrar 3, set 70 10-8 tekrar 4. set 75 koy bas 8 tekrar. artır yani

8 Aydır bu programdayım çok fazla verim alıyorum. Saf gücünü dumbell ile yitirme git Bench bas be abi. En kralı Benchtir. Bizim salonda Bench yapıp çıkan var.
4*10 Bench
4*10-12 İnc Dumbell Press
4*10 Cable Fly
Bir de Dİps yap Ağırlıkları maksimum takma önce. 2 set ısın sonra atıyorum 70 basıyorsun 60 koy gir 10 tekrar 2. set 65 10 tekrar 3, set 70 10-8 tekrar 4. set 75 koy bas 8 tekrar. artır yani
Cesitli programlar denedim. Buyume yok degil var ama omuza bicepse tricepse gore baya az. Yazdigin seyi deniyecegim tesekkurler.

Biraz daha ağır çalış. Kaslarin pump olmasına dikkat et.
Ve ilk seti hafif ağırlık çok tekrar, diğer setleri de dusuk tekrar yüksek ağırlık ile çalış.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tersten git.
Hiç ısınmadan yormadan.
Direk 2 tekrar maksimum bas
5 dk ara 4 tekrar maksimum 5 dk ara 8 tekrar maksimum 5 dk
20 tekrar maksimum bunu birkaç ay uygula flat benchte farkı gör;)[DOUBLEPOST=1470908718][/DOUBLEPOST]2011 haziran yani başlangıçtan beri Benchte hiç ısınma yapmadım en ufak sakatlık yaşamadım ağrım dahi olmadı
Bench Press te ısınma çok gereksiz ve gücü boşa harcatıyor

Son düzenleme:
Tersten git.
Hiç ısınmadan yormadan.
Direk 2 tekrar maksimum bas
5 dk ara 4 tekrar maksimum 5 dk ara 8 tekrar maksimum 5 dk
20 tekrar maksimum bunu birkaç ay uygula flat benchte farkı gör;)[DOUBLEPOST=1470908718][/DOUBLEPOST]2011 haziran yani başlangıçtan beri Benchte hiç ısınma yapmadım en ufak sakatlık yaşamadım ağrım dahi olmadı
Bench Press te ısınma çok gereksiz ve gücü boşa harcatıyor
en azından omuzları ısıtmakda fayda var yoksa sıkıntılar doğabilir.

Back
Yukarı