imdat yumurta beyazı

öncelikle herkeze selamlar arkadaşlar, her sabah 5 yumurta beyazı +bir çanak yulaf tüketen bir insanım, fakat şöyle bir sorunum var ; yulaf gidiyor bir şekilde bitiyor ama bu yumurta beyazları çin işgencesi gibi, hergün bitiriyorum 5 yumurta beyazını fakat bunu yemenin daha kolay bir yolunu biliyormusunuz? (yumurtalar haşlanmış bu arada )

var damardan al serumla. işin şakası bir yana kolayı zoru yok işte proteininden yaralanmak için yiyceksin tadı değişsin istiyosan başka şeyler karıştıracaksın üstüne bal döküp yiyceksin pekmez sürüp yiyceksin meyvaların arasına karıştırıp yiyceksin, keççap dökküp yiyceksinki keççap çokta sağlıklı değil tabi. yada haşlamak yerine 5 yumurtayı kır bi kaba 2 tanesinin sarılarınıda at içine bal dök güzelce bir karıştır. sonra 2 dk sadece mikro dalga fırına sok pişsin sonra çıkartıp afietle ye

önerileriniz için hepinize teşekkürler değerli arkadaşlarım, yarın sabah salatalık yumurta kombosunu denicem, geniş bir vakitte de calimocho nun linklediği tarifi denemeyi düşünüyorum

Yulaf bir şekilde gidiyor ama yumurta beyazlarında zorlanıyorum demişsin.Genelde bunun tersi yaşanır yumurta beyazı gayet nötr bi tattır.Yani ne tatlı ne tuzlu.Yulafı yiyebiliyorsan beyazları çok daha rahat yemen lazım.Sanırım o konuda biraz sıkmıyorsun kendini.

Ama illede diyorsan ki bu böyle yenmez arkadaş o zaman tavsiyem limon + zeytin yağı + kara biber döküp yemen.Diyetteysen zeytin yağı miktarını minimum düzeyde tut.Afiyet olsun.

evet arkadaşlar şu an sabah 8:53 1 saat önce kahvaltım bitti :D yumurtacıklarımı da bitirdim :) sarıları çıkartıp yerine salatalık yerleştirdim ve o beni bitiren koku kalmadı , bu sayede rahat yedim , herkeze iyi proteinler :)
saygılar

bence peynir ve yumurtayı bırlıkte tüket cok guzel tad oluyor ıkısının karısımı domates + limon dıcem yanında ama o zevkle ılgılı yumurtanın tadını baya bastıyor bunlar

ben öcne yulafı tavada biraz kavuruyorum daha sonra yumurta akını içine koyuyorum pişiriyorum o zmn daha yenebilir oluyor yulafları onceden biraz kavurunca yumurtayı daha fazla cekiyo içine tavada cevirip pişirince bıcakla kesip yenebilicek sekilde oluyor tavsiye ederim

Eğer evinde blender var ise;
-Yarım litre yarım yağlı süt
-Meyve olarak ne varsa ( muz, yaz geldiği için çilek, şeftali, kavun..)
-Yumurta beyazı, ne kadar istiyosan
-Bir kaşık bal.
İyice karıştır. Sonra da iç :) Hımm, yeme de yanında yat misali :)

Eğer evinde blender var ise;
-Yarım litre yarım yağlı süt
-Meyve olarak ne varsa ( muz, yaz geldiği için çilek, şeftali, kavun..)
-Yumurta beyazı, ne kadar istiyosan
-Bir kaşık bal.
İyice karıştır. Sonra da iç :) Hımm, yeme de yanında yat misali :)

valla snnozlm böyle bir shakerı yapmayı çok düşünmüştüm oldukça da gideri olan birşeye benziyor fakat yumurtayı çiğ yemek çok zararlı olduğundan açıkçası yapmadım ,aslında şu yumurtayı çiğ çiğ içmek zararlı olmasa ne shakerlar yaparım o yumurtayla ama... :)

ben yumurta akını protein tozu+süt karışımıyla çiğ alıyorum.
Pişmiş yumurtayı (özellikle haşlanmış. ıyyyyyyyyyyyyyy!!!) yemek işkenceden beter benim için. Haşlanmış yumurta olan sofraya bile oturamıyan biriyim ben.

ben yumurta akını protein tozu+süt karışımıyla çiğ alıyorum.
Pişmiş yumurtayı (özellikle haşlanmış. ıyyyyyyyyyyyyyy!!!) yemek işkenceden beter benim için. Haşlanmış yumurta olan sofraya bile oturamıyan biriyim ben.

Çiğ yumurtanın ne kadar zararlı olduğunu biliyorsundur umarım, onun yerine madem pişmiş yiyemiyorsun pastörize yumurta akı kullanmanı tavsiye ederim.Bende yumurta yemekten bıktığım [iğrendiğim] için yumurta akı içiyorum artık.Bazen dediğin gibi whey+süt+pastörize yumurta akı karışımı yapıyorum süper oluyor tadı...

Back
Yukarı