6 günde 6 kg
25 kuruşa içirttikleri suyu 1 TL yada en az 0,50 kruşa işetiyorlar ya buna ne dersin?
Suda içme kardeş o zaman
6 gün boyunca şöyle yap; daha fazla değil
Her gün domates suyu sık 1 Lt o gün tükensin akşam sabah dahil. Her acıkma nöbetinde 1 bardak yada daha azını iç. Havalar sıcak dolapta tut, dışarı çıkaracaksan termosla çıkar. Domates suyunu sıkarken limon sıkacağında sık, kabuğu olmayacak.
Dedim ya hiç su içme, midedeki asidi yenen domates asidi su içersen etkisini yitirir. Açlığı bir yudumu bile bastırırken domates suyu; 6 günde 3g bağırsak detoksu, kandaki ve kas aralarında asalak dolaşan yağ parçalarını atar, ayrıca 6 gün diyet yaptığından da 3 kg da kalori eksiğinden verirsin. Hiç bir şey yemezsin ve içmezsin. 1 lt yi yetirtmeye bak günler uzun, soğuk içersen yeter. Her gün yeni sık.
Bağırsak detoksu dedim ya yabana atılmasın. Mide göbeğin 1/5 idir. aslen bağırsakta yıllardır yeralan ve kanda kas aralarında duran atıklardır kilo. Göbek; bağırsaktan ibarettir. Lakin bağırsaklar yalnız mideyi izler
Domates suyu midedeki açlık asidini bastırmasından ziyade mideyi büzer. Çok büzer. Ufacık yapar ve bağırsaklar da mideye uyum sağlayarak hacim daraltırlar. Başarılı bir diyet ana okulundan yani hazırlık evresindeki bu altı güne çok şey borçludur. Küçük mide, küçük göbek= çabuk doyum. Bedendeki tüm yağ kitlesi sen eşik ağırlığa bile gelmiş olsan bile miden eğer küçükse mideye uyararak limitin altına inmeni sağlar. Hani şu zor kilo veriyorum noktalarına ulaşınca ne yapsalar bi çare olan kilo verme sorunu var ya. Yağların bedendeki padişahı midenin hacmidir.
Haftada 6 kg ve ara ver. küçük mide sen tıka basa bile yesen mideye uyumsuz hacimdeki bedenin yağ tabakasını atar gider, egzersiz yapmasan bile. çünkü dediğin gibi mide hacmi ile beden yağ hacmi bir orandır ve padişah midedir.
Beden bu altın oranı tutturmak için bundan sonraki haftalarda egzersiz bile yapmasan tıka basa bile yesen orantıyı sağlama amacı ile nasıl olduğunu anlayamayacağın şekilde yağlarden ve sudan kurtulur. Bunu kendi başına yapar. belki 3hafta sonra yeniden 6 gün daha devam ederek bir kür daha yapacak hacimde arkadaşlar vardır
bana dua edin, Allah Razı olsun deyin yeter
domates yerine limon vs değişik sebze yada meyveleri kullanmayı düşünen arkadaşlar için dip not; domataes suyu mide öz suyu ve asidine en çok benzeyen likittir. Bunun yaptığı etkiyi ve zorlamasızlığı diğer meyva veya sebzeler beceremez.
6 günde elma diyetide var elbet ancak onun çalışma şekli ve diyetten sonra kilo verdirme mekanizmasında acıkma önleme yok. mideyi büzme rolü yok
elma diyetini incelemek isteyen olursa
http://www.diyetvakti.net/6-gunde-6-kilo-verdiren-diyet-elma-diyeti-faydalari.html
[
bu tür diyetler yaparken yani domates suyu diyeti gibi, elma gibi çabuk etkili diyetler yaparken çok çok önemli konu şudur. Korse giyin. göbeği sarmalayın muhakkak yoksa büzüşen mide ağrı yapar