ilk gün kaslarım cok ağrıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan özelata
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

özelata

Üye
Beyler 17 yaşındayım vücüt geliştirmeye yeni başladım kayıt oldugum spor salonunda 1 gün calıstım daha ve kaslarım aşırı dercede ağrıyor kolumu dümdüz açınca cok agrıyor ve kolumun arkatarafı :confused:bu normalmi acaba ilk gün daha az agrıyordu aradan 2 gun gecti simdi daha fazla ağrıyor bugün gitmem gerekliydi fakat bu nedenle gidemiyorum

Son düzenleme:
Şaşılacak bir şey yok. Aşağı yukarı herkesin başına gelen bir durum ilk antrenmanlarda. Ağrının sonradan şiddetlenmesi de geciken kas ağrısı denen olaydan, araştırırsan bulabilirsin forumda. Endişe edecek birşey yok, en kısa sürede antrenmanlara dönmeye çalış

özelata hayırlı olsun. Bu sporun en geçerli atasözü şudur:
NO PAIN, NO GAIN
ve ayrıca bu tarz ağrılar senin kaslarının geliştiğinin bir göstergesidir. En önemli nokta ise bağımlılık yapabilir :D

Benimde 2. günüm olucak bugün manyak tatlı güzel ağrılarım var vucüdümda ama aldırmıyorum.... zamanla onlarda alışıcak bu duruma...:)))

Son düzenleme:
kas agrısı benım hosuma gıdıyor :G

Ne güzel işte kas ağrıyorsa gelişiyor,çalışıyor demektir... Özellikle yeni başlayan arkadaşlarımızda olması normal çünkü bu vakte kadar çalışmayan kaslarınız çalışıyor,korkulacak bir şey yok...

Herkese sağlıklı günler....

Ben yana açışı ilk yaptığımda 2 gün kolumu kapatamamıştım.Daha sonra sehpada pazu ve hummer curls dede oldu :DKolumu kaldıramadığımdan kolumu savurarak kaldırıyordum dumbleı karnıma yüzüme nere denk gleirse çarptırıyordum da salonda millet sporu bırakıp tuvalet sırasıana iriyordu:DMesela bugunde karın çalıştım şimdi öksürünce yerimden fırlıyyorum zamanla alışırsın ben 2 3 haftadır gitmiyordum sınavlar nedeniyle sonu böyle oldu o yüzden ağrıların bitmesi için mümkün olduğunca fazla gitmeye çalış salona ;)

ben ilk başladığımda 1 hafta kollarım deli gibi ağrımıştı,ilk günlerde fazla ağır çalışmaktan oluyor.gece zor uyuyodum

mrb arkadaşlar cumartesi başladığım bodye dün 2. günümdü ağıran kollarım dün antreman yapmama rağmen bugün bi ağrı hissetmiyorum...neden acaba....???

Alışıyor vücut bir sure sonra, ilk antremanda ağrı çok doğal.. 2 hafta bırakıp tekrar başladığımda bile ağrı oluyor bende. Alışmanız gerek. Zaten bir süre sonra ağrı olduğunda sevineceksiniz :)

bu 1 gün olup bir gün olmicak biş iş değilki illaki vücüt alıştıktan sonra bazı ağrılar geçiyo ama bende 2. antreman ağrı yok olmadığı için şikayet ediyorum zaten...:((( yoksa biraz ağırlıkmı artırsam...acabaa..:D

Ben de yeni başladım VG ye. Haftada 2 kez pts-perş gidiyorum ve göğüs ağırlıklı çalışıyorum. 5. antremanımı dün yaptım. İlk günün gecesinde uyuyamamıştım ama 2. antremandan sonra ağrılarım azaldı ve gerçekten zevk veren bir ağrı olmaya başladı :))

Bu arada 2. antremandan sonra forumdan öğrendiğim birşeyi uygulamaya başladım. Çalışma bittikten sonra duşa girdiğimde normalde sıcak akan suyu 1-2 sn soğuğa getiriyorum ve bunu 4-5 kez tekrarlıyorum. Bu şekilde kasta kalan laktik asitin kana karışmasını sağlıyorum.

merhaba arkadaşlar bende bodye yeni basladım 1.günden sonra 1gün ara verdim bugün gitmem gerekiyordu ama kaslarım cok agrıo diye gidemedim agrı hala devam ediyor acaba salona gidip ağrılar olsa bile dahada zorlamalı mıyım?

hamlık ağrısıdır bu ağrı, zaten ilk ay programı bir gün çalışıp bir gün dinlenme tarzındadır

Back
Yukarı