Sorun ne belki yardimci olabilirim.Usta uyelik acmadan once yaklasik 1.5 ay forumu didik didik ettim sonrafam actigim uyeligimi suan bilgili ve saglam bir vicut yapisina sahip bir arkadasin bana yardimci olmasi benim yararima sart oldu
Oncelikle cardiyo vs. Uzak dur yuksek agirlik calis 8 tekrar vs hareketleri dogru yap kaslari hisset ayrica kilo alamiyosan vucut yakiyo demektir birisi 2500 cal alir haftada 1 kilo alir kimisi 5000 cal alir zayiflar anladin ? Her zaman daha fazlasini ye programini atabilirsin yardimci olurum.
Nasil yani ? Zeytin yagini evde dok cikiste onu diyorsan egerOkulda oldugumdanra ogunler falan hepsi disarda yiyorum nasil halledebilir im o isi
Cikar tabiki beslenmen gayet iyi gibibduruyo guzel bi antrenman ve uykuda eklersen neden olmasin.anladim tamam vg ile ilgili ne diyorsun peki ilk basladigimda hocalar biraz ilgisizdi salonu ondan degistiriyorum birde bu beslenmeyle 6 ayda ektomord vucuttan bisey cikarmi ortaya ne diyorsun
Cok oiyizaman basarilar.Usta kurtulmak istiyorum artik utanip yasamaktan insallah kurtulucam yaza kadar antreman dedigin hocama guveniyorum uykumda yaklasik 8-10 saat arasi dgisiyor 10 haftasonulari sadece oda ara sira