ileri bel fıtıklı için program

Abiler merhabalar, bende bel fitigi var 2.5 senedir de ayni surekli bacagim falan agriyor fakat bir turlu gecmedi. Isin kotusu babam da annem de doktor fakat pek ilgilenmediler onlarda cunku gercelten pek fazla iyilesme sansi yk ameliyat disinda.

her neyse, simdilik yine spora yazildim spor iyi geliyor agrilarima fakat belime zarar vermeyecek, hafif bir program yapabilir misiniz acaba bana ?

Abiler merhabalar, bende bel fitigi var 2.5 senedir de ayni surekli bacagim falan agriyor fakat bir turlu gecmedi. Isin kotusu babam da annem de doktor fakat pek ilgilenmediler onlarda cunku gercelten pek fazla iyilesme sansi yk ameliyat disinda.

her neyse, simdilik yine spora yazildim spor iyi geliyor agrilarima fakat belime zarar vermeyecek, hafif bir program yapabilir misiniz acaba bana ?
Merhaba, ben geçen sene haziran gibi bel fıtığı ameliyatı oldum L4'ten. L5'te de var bir tane. Şu anda belimin ağrısı iki haftadır maksimum seviyedeydi. 3-5 gün yattım. Yürüyemedim bile. Dedim bir hocamın yanına gideyim. Gittim. Dediki belini destekle, hafiften ağıra gidelim, bel hareketle düzelir. 7-8 çalışmadan sonra doğrulmaya başladım. Düşün yani dikelemiyordum bile. Hala zorluyor ama geçiyor. Bazı hareketler iptal olacak ama asla fitness'ı bırakmana gerek yok. Bu sıkıntıyı çeken birisi olarak söylüyorum. Ama öncesinde MR çektirip bir doktora baktır derim. En azından ne olduğunu bil. Allah korusun disk kayması bile olabilir...

Back
Yukarı