Bende bundan ve Animal Pump sipariş verdim birbirini bir nebzede olsa tammalıyorlar.
biri creatin, nox... içeriyor diğeri whey,BCAA,Glutamine içeriyor. 2-3 ay sonra birazda olsa fikir edinebilirim. Burda Ayrı bir topicte fotoraflı olarak paylaşım yapıcam.
Ayrıca bu bi kutu amino alıp 1 ayda 40cm kol yapıyım fikriyle ilgili başımdan geçen bir olay var, bunu anlatmak istiyorum,
ilk bu spora merak sardığımda bana amino 2000 al dediler bende hemen gittim ve amino2000 aldım spora başladım 3 ayda bendeki değişiklik, aynı anda spora başlayan arkadaşlarımdan çok daha fazlaydı kendimi bu hapın gücüne çok inandırmıştım ve kalite aramaya başladım sonra Üniversite için şehir dışına çıktım. Gittiğim yerde de spor salonu buldum ve burda devam etmeye başladım ama daha kaliteli amino kullanmama rağmen performansım, potansiyelim eski halime göre sıfırdı bu sefer spor yapma isteğim bitti. Forumları geze geze edindiğim bilgilere göre olayın aslı böyle;
aminoyu içip piskolajik olarak motive oluyordum ve kendi evimde olduğum için her türlü besini soframda yiyebiliyordum böylece kaslar yeterli miktarda beslenebiliyordu ve hap aldığım için kendimi arkadaşlarımdan daha güçlü hissedip daha ağır idmanlara giriyordum buda beni geliştriyordu aminoda kas yıkımına engel oluyordu. Sonra ana kucağından ayrılıp tek başıma evde kalınca beslenme düzenim bozuldu ve çalışmalarım fayda etmez hatta çalışamaz bir hal aldım.
şu anda tekrar spora başlıycam forumları gezdim araştırdım ve eve proteinli, karbonhidratlı, az yağlı besinler depoladım,
kas inşa etmek ev inşa etmek gibi bunun demirleri zaten bizde mevcut harcı, çimentosuda bizim günlük beslenmemiz, suyu, boyasıda supplementlerdir. Düzenli ve dengeli besin, supplement kullanımı birde sağlam bir çalışma çok iyi sonuçlar verir.thums: