önemli olan hareketlerin doğru yapma şeklini öğrenmektir sonra birazda bu işle ilgilenip okudukça insan kendine göre programlar çıkarmaya başlar antreman boyunca bayan değilseniz başınızda duran hoca görmedim ben hiç

İlk 3 ayda vucut şekillenmeye başlar sonrasında bakılıp eksik bölgeler teşhis edilip ona göre program yapılır ama benim tavsiyem özel bir koçunuz yoksa salon hocalarına bel bağlamamanızdır ben bir çok hocanın çoğu şeyi yanlış ve eksik bildiğini çok iyi biliyorum bu spor sabır ve öğrenme sporudur eğer salonda geçen zamanın 5 katı araştırma ile nasıl beslenicemle geçmiyorsa zaten o iş yürümez.
yani ben salona gidicem parayı vericem beni süper forma ve vucuda kavuşturacaklar diyorsanız öyle bir şey mümkün değil.
Gelelim içki ve sigara olayına ve yaş sorununa bunların hiçbirine katılmıyorum yani tabi ki olumsuz etkileri olur ama engelliyemez sizi 30 yaşından sonra testo seviyesi düşer doğrudur ama siz daha 30 bile değilsiniz

Ben 43 yaşındayım 8 sene hergün içtim şimdi haftada 1 içiyorum sigaraya aynen devam ediyorum 1 gün bırakmadım ama sporunda beslenmeninde hakkını veriyorum ve vucudum bana göre yaşıtlarıma göre demiyorum bakın süper durumda anlatmak istediğim her şey kafada ve bir düzen içinde yaşamakta içki ertesi spor olmaz c.tesi içersin pazar dinlenirsin p.tesi başlarsın antremanlara.
Şimdi sen protein tozunu alıyorsun yanına birde creatin ve glutamin güzel besleniyorsun düzene giriyorsun sonrasında antreman yap gel bide halı saha maçına gidersin üstüne bide yorulmazsın

antremanıda hergün bir bölge yapabilirsin
p.tesi göğüs
salı kol
çarşamba off
perşembe omuz
cuma bacak ve sırt
3 hareket 8-10 tekrar antremanı yarım saatte bitirip çıkıyorsun bak bakalım bir ay sonra nasıl hissediceksin kendini...temel hareketlerden şaşma kabloya makinelere fazla ihtiyacın yok sırt günü kesinlikle barfiks olsun.
kimseyede bu kadar uzun cevap yazmadım
o hocalarada selam söyle seni takip etmesinler zaten, sen kendini takip et

Genişletmek için tıkla...