iştah kapatmak için ne yaılabilir? Özellikle tatlı.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bird1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bird1

Üye
Selam,Ben 1.67boyunda 60 likoda bir bayanım. Bugün spora başladım, sabahları aç karna hardline likit l-carnitine içip 50 dakika yürüyüp koşuyorum. Fakat iştahım açık, özellikle akşamüstü işten geliyorum ve tatlı yemek istiyorum. Ne yapmam gerek? Bu arada hardline likit carnitinin tadı hoşuma gitmedi, suyla içsem olur mu?Cevabınızı bekliyorum...

oyle durumlarda meyveler dusunulebilir,
kesmiyorsa bir cay kasigi bal da is gorebilir.
evet carnitine su ile icilebilir.

Aslına bakarsanız zor olduğunu biliyorum ama iştah kesmenin en iyi yolu yememektir.1-2 kere yememeye bünyeyi alıştırdığınızda vücutta istememeye başlıyor.

Her öğünden hemen sonra içilen karişık bitki çayı mideyi şişiriyor.ve sizde tokluk hissi doğuyor.denemenizi öneririm..

Aslına bakarsanız zor olduğunu biliyorum ama iştah kesmenin en iyi yolu yememektir.1-2 kere yememeye bünyeyi alıştırdığınızda vücutta istememeye başlıyor.

aynen dediğiniz gibi, 3-5 gün vucudunuzu açlığa alıştırınca, gerisi daha kolay oluyor, zaten eğer bir diyete hazırlanacaksınız, öncelikle açlığa alıştırmanız gerekiyor, mideniz sık sık ve azar azar doldurursanız, bir süre sonra mide buna alışacak ve açlık hissiniz azalacak.

Sabah uyandığınızda bir kaşık balı lor peyniri ile tüketebilirsiniz yada bal yoksa incir kayısı kurusu 1-2 taneyi geçmeyecek şekilde tabi , spordan hemen sonrada meyve mesala portakal yada yeşil elma bilhassa yeşil elma tüketmeniz basit şeker alımını en az hasarla kapamanıza ve birsürü vitamin minarelide vücudunuza katmanıza yarar sağlar , ayrıca glisemik indeksi düşük kompleks karbonhidratlara yönelmeniz , kurubakliyat olarak bilinen gıdaları öğle yemekleri hatta mümkünse sabah kahvaltanıza dahi koyabilirsiniz böylelikle açlık krizi yaşıyacağınızı pek sanmıyorum , saygılar .

Back
Yukarı