Hydroxycut Hardcore ve Tecrubelerim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sahmat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben normal kullanım şeklini yazayım almak isteyenler veya alıpta nasıl kullanılacagını bilmeyenler için faydalı olur.

Öncelikle alışana kadar baş dönmesi - uyku sorunu - mide bulantısı yaptığı için ilk hafta dikkatli ve dozunu düşük alarak kullanmalıyız.

Normal şartlarda yani ilaca bünyeyi alıştırdıktan sonra yukarıda bahsettiğimiz problemleri yaşamıyoruz. Bu ancak 2 haftanın sonuda tam anlamıyla oturuyor. Normal (bünye alışık) şekli her ana öğün (sabah - öğle - Akşam ) yemeklerinden 30-60 dk önce 3 er kapsül (ikinci hafta sonunda) alınmalıdır. Bu süre 45 dk olursa ortalama bir süre yakalaşmış oluruz. Kesinlikle 4 saatlik periyotlar arasında 3 kapsülden fazlasını almamalıyız. Bu demek oluyorki ilacı aldıktan en az 4-5 saat sonra tekrar almalıyız. Günde kullanabileceğimiz Maksimum kapsül adedi 9 dur. Üzeri kullanımlarda yukarıdaki sorunlarınız tekrarlayacaktır. Akşam ortlama 12-1 gibi uyuyorsanız eğer akşam kapsülünü minimum 5 saat öncesinden almanız gerekir. yani 12-1 de yatan biri için bu saat akşam 6-7 oluyor. Aşağıda tabloyu yazıyorum.

Birinci Hafta : 1 kapsül ve günde 3 defa ana öğünlerden 30-60 dk. önce
İkinci Hafta : 2 kapsül ve günde 3 defa ana öğünlerden 30-60 dk. önce
Üçüncü Hafta ve devamında : 3 Kapsül ve günde 3 defa ana öğünlerden 30-60 dk. önce

Hydroxycut ile birlikte en iyi sonucu alabilmeniz için kesinlikle ve kesinlikle düşük kalori-yağ uyguladıgınız bir diet programı - egzersiz - bodybuilding - veya günlük koşu cardio çalışmaları yapmalısınız.

İstediğiniz sonuca ulaştıktan sonra dieti tekrar düzenliyoruz. Kapsül sayısını bir süre ilk hafta programına göre düşürüp daha sonrada uygun beslenme programında kesiyoruz. Kilomuzu ancak beslenme ve günlük kalori yakımını alımıyla yakın değerlerde tutarsak koruyabiliriz.

Bence kullanım dozları konusunda yanlış bilgilendiriyorsun..Kutunun üzerinde aynen şunlar yazıyor

1-3 Gün arası 1 capsule 2x day
4-7 Gün arası 2 capsule 2x day
8- Günden sonra 3 capsule 2x day

Bu ne anlama geliyor 8. günden sonra günde 2 kez 3 er kapsül kullanılacak ve bu dozaj aşılmayacak..Senin dediğine göre günde 3 defa 3 er capsule yani günde 9 adet..Ben kutunun hiçbiryerinde böyle bir ibare görmedim..Kaldıki günde 6 tane bile epeyce bir süre epeyce bir rahatsızlık veriyor..

berbes haklı..kutuyu bizzat okumuş ve bir arkadaşıma tarif etmiştim..

ya bişey sorucam..ben direk sabah 3 öğle yemeğinden önce 3 kapsül toplam 6 kapsül olarak başladım..2 gün oldu..ama 2 günden beri midem çok feci bulanıyor acaip rahatsız oluyorum..bu diğer kullananlardada oldumu olduysa bu etkiler ne zaman geçip normale döndü

berbes ilk defa başlayanlarda 1-2 gün arası toplam 2 tablet diye belirtmemişmiydin.. 6 tablet niye..

berbes ilk defa başlayanlarda 1-2 gün arası toplam 2 tablet diye belirtmemişmiydin.. 6 tablet niye..

ya daha öncede cla ve l-carnitine kullanmıştım vücudum alışıktır diye direk 6 tane aldım ama yanlış yaptım bugünden itibaren 3 gün 4 e düşürücem..

ilaç hakikaten etkili ama sabahları aç karnına 3 adet içince mide allak bullak oluyor akşama kadar öğürüp duruyorum ( ama heralde bu etkide 2 gün 6 adet içmeye başlamamın etkisi vardır) kullanacak arkadaşlara duyurulur.

ilaç hakikaten etkili ama sabahları aç karnına 3 adet içince mide allak bullak oluyor akşama kadar öğürüp duruyorum ( ama heralde bu etkide 2 gün 6 adet içmeye başlamamın etkisi vardır) kullanacak arkadaşlara duyurulur.

Evet newton20 bende ilkez kullandım.Şuan 2 günlük daha var ilk hafta günde 3erden 6 tane alınca bir mide bulantısı,iştah kesimi oluyor ama 2. hafta tüm bu rahatsız edici durumlar gidiyor..

ACiLL
selamlar ben amerikadaydim ve kilo vermek istiyodum gnc ye girdim adama hergün ayakta kaldigimi aksamlari bitek dogru düzgün yedigimi ozamanda cok yüklendigimi spor yapamadigimi 5 kilo vermek istedigimi söyledim adam bana hardcore hydroxycut tavsiye etti bende aldim ama yemek konusunda kafama göre takildim iki hafta kullandim snra etkisi yok diye biraktim normal yemeye devam ettim aslinda istahım azaldi bile diyebiliriz ama 2 3 gün icinde vucudum sisti 10kilo almis gibi görünüyorum kaslarim cok aciyor kosamiyorum bu ilacla ilgili bisey olabilir mi doktora gittim ama bisi anlamadi ne yapabilirim lütfen yardımcı olun ...:(

Hydroxycut bugün aldım ve kulandım baya tok tutyor inşalah yağlarımı yakar yorumlarınızı bekliyorum kulananlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekürler

Merhaba Arkadaslar ;

Suplementler konusunda orta duzeyin biraz uzerinde bilgim var, hydroxycut ı sizlerden yeni duydum.

Foruma biraz goz attım, Oncelikle sunu soylemek isterim ki, L-Carnitine her ne kadar yag yakıcı olarak gecsede, bu aminoasit kabaca hucreler arası iletisimi saglıyor da diyebiliriz ileri yaslardaki unutkanlıkla ilgili sorunlar icin, gunluk 1,5 gr L-carnitine oneriliyor.

CLA yı 6 ay kadardır kullanıyorum, bir kac formu var, tonalin veya one gibi asagı yukarı hepsi aynı. Yapılan calısmalar placebo grubuna gore, etken maddeyi yani CLA yı alan grubun % 9 daha az yaglandıgını gosteriyor, bu yaglanma sureci 1 yıl icin. CLA nedir dendiginde dogal beslenmeden uzaklasak hayvanların etinde azalan bir asit diyebiliriz, Son 10 yılda, hormondu, kuspeydi samandı seklinde beslenen hayvanlardan aldıgımzı gıdalarda yaklasık % 65 CLA azalması var. Bir baska incelemede bizim kullandıgımız sentetik CLA ile, dogal olarak CLA sı zenginletirilmis Urunlerdi CLA aynı oranda etki yapmıyor, gram olarak bakınca dogal ın 3 gram ı sentetgin 4 gramına esit gibi. gunluk doz ortalama 3 tablet ama yapılan calısmalar 3.5 gram ile yapılmıs. 3-4 tablet alınmalıdır diyebiliriz. ( 4gr ) her urun gibi bu urunude sporla desteklemek sonucu iyilestiriyor, ama mekanızması sporla baglı degil bildigim kadarı i le.

yine diyette onerecegim, krom, tribulus, gymnema ve Universal Animal nitro dur... belki incelemek isterseniz diye yazdım.

Simdi merak ettigim konu su ; Hydroxycut; yag yakıyor, tamam. peki tıp dilinde etki mekanızması nedir, metabolizmayı mı hızlandırıyor, yag ceperlerinin incelmesinimi saglıyor, yagın emilimini kesiyor yada testesteron, growth gibi hormonları mı indukluyor.

Yan etkileri yazmıssınız bas agrısı gibi, ama bunlar kısa vadedeki etkiler, ornegin triod hormonlarında yada, bobrek ustu bezlerde veya growth salımınında bir degisiklik yapıyor mu? Diger bir degisle, vucudu donulmesi zor bir yola sokuyor mu? sunu soylemek isterim ki ; vucut ta sizin tetiklemenizi bekleyen bir hormon yada benzer sinsi bisi olabilir, almıs oldugunuz urunlerle vucudu aynı tren raylarındaki makaslarda oldugu gibi bir diger yola sokabilirsiniz ve geri cevirmesi zor olur.

Bu nokta arastırmadan urun kullanmamak gerektigini dusunuyorm.konu ile ilgili ileri duzey bilgilerinizi paylasırsanız sevinirim. EK olorak sunu sormak isterim bu urun ilac mı Destek urun mu? ilac ise FDA var mı?

Tesekkurler.
selamlar

oncelikle ilac degil.supplement we fat burner sinifi..doping maddesi icermiyor..onceki sayfalarda detayli olarak calisma prensbini zaten aciklamistik..bunun yaninda bodybuilding.com hormon testesterone vb. satmama karari aldi we hydroxycut hala satiliyor kaldiki bu firma en son dunya sampiyonunu cikardi jay cutler...neyse hormonel bir bozukluk henuz yok bende...bu arada bu ilac onceki modeliyle birliklte 3 senedir piysada war hic bir yorumda hormonel dengeyle oynamiyo fakat universalinda bi urunu wardi karbonhidrat sentezini dusuruyo..1 tabak yedim makarna karnim tok yarisinin kalorisini aldim...bole biseyler iste..

hydroxycut hardcore da 3 er tablete geceli bir kac gun oldu, bas agrısı devam ediyor neredeyse tum gun az az var... sporda da sıkı asılıyorum ama bi hafifleme olmadı, gececek mi bu agrı?
tesekkurler

hydroxycut hardcore da 3 er tablete geceli bir kac gun oldu, bas agrısı devam ediyor neredeyse tum gun az az var... sporda da sıkı asılıyorum ama bi hafifleme olmadı, gececek mi bu agrı?
tesekkurler

Usas 1 hafta geçtikten sonra geçiyor bende aynı sorunu yaşamıştım iştahsızlık,bağağrısı,antremandayken bulantı ama sonra geçiyor.Kolay gelsin...

Bi kac arkadaş daha sormuş bende sorayım Bu ürünü İstanbul'da nerde bulabiliriz. Yada biri temin edebilirmi bu ürünü?
Hydroxycut Hardcore

Bence kullanım dozları konusunda yanlış bilgilendiriyorsun..Kutunun üzerinde aynen şunlar yazıyor

1-3 Gün arası 1 capsule 2x day
4-7 Gün arası 2 capsule 2x day
8- Günden sonra 3 capsule 2x day

Bu ne anlama geliyor 8. günden sonra günde 2 kez 3 er kapsül kullanılacak ve bu dozaj aşılmayacak..Senin dediğine göre günde 3 defa 3 er capsule yani günde 9 adet..Ben kutunun hiçbiryerinde böyle bir ibare görmedim..Kaldıki günde 6 tane bile epeyce bir süre epeyce bir rahatsızlık veriyor..

Haklısın bunu ben bi dipnot olarak belirteyim o yazdıgım doz hydroxycut 24 ler içindir. Hardcore için gunde max 6 kapsül alınıyor. mide bulantına gelince baslangıc için cok yuklenmissin.

Merhaba arkadaşlar Hydroxycut'u sabah aç karnına 3 ,antremandan 1 saat öncesi 3 adet alarak.Birde off günlerde öğlen yemekten önce 3 almam makulmüdür.Deneyimli olanlar yardımcı olursa sevinirim.

sabah aç karnına kahvaltıdan 30-45 dk önce 3 kapsul öglen yemeginden 30-45dk önce 2 kapsül kalan tek kapsülüde antrenmandan 30 dk önce kullanmalısınız. Kullanma klavuzunda ve kutunun kendi üzerinde yazan önerilen dozaj ve kullanım şekli. ayrıca bu supplementin off günü yok. 7 gün kesintisiz kullanmalısınız. Off günlerde antrenmansız günlerde oglen 3 kapsül alın.

Dip not : 3 ay kullanıp 98 belden 82cm ye ve 80 kilodan 71 düsmüs biriyken hydroxycut'ı bırakıp sporada yaz boyunca ara verince 90 cm bele ve 76 kiloya cıktıgımı belirteyim. Herhangi bir etkisini görmedim. Yalnız bi gercek varki insanı biraz agresif ve hiperaktif yapabiliyor. 15-20 gun sonra tekrar baslıcam.

sabah aç karnına kahvaltıdan 30-45 dk önce 3 kapsul öglen yemeginden 30-45dk önce 2 kapsül kalan tek kapsülüde antrenmandan 30 dk önce kullanmalısınız. Kullanma klavuzunda ve kutunun kendi üzerinde yazan önerilen dozaj ve kullanım şekli. ayrıca bu supplementin off günü yok. 7 gün kesintisiz kullanmalısınız. Off günlerde antrenmansız günlerde oglen 3 kapsül alın.

Dip not : 3 ay kullanıp 98 belden 82cm ye ve 80 kilodan 71 düsmüs biriyken hydroxycut'ı bırakıp sporada yaz boyunca ara verince 90 cm bele ve 76 kiloya cıktıgımı belirteyim. Herhangi bir etkisini görmedim. Yalnız bi gercek varki insanı biraz agresif ve hiperaktif yapabiliyor. 15-20 gun sonra tekrar baslıcam.

Eski bir mesajdı.Herkese verdiği etki aynı olmaz elbetteki.Ben kullandım düzenli diet ve Cardio ile faydasını gördüm.Sonradan kilo almanız tabiki dikkat etmemenizden kaynaklanıyordur.Hydroxycut sonuna kadar garanti vermiyor iş insanda bitiyor.Birde üzerinde dozajları yazıyor ama en etkili kullanım yukardaki benim sorduğum şekildeydi.

daha onceden bendeki sonuclarini yazidm acikcasi bi hata yapip tam incelmeden kasa-bulka donmeye kalktim we sonuc agir oldu herneyse simdi hardcore a basladim sonuclar fena deil.1. haftam bitince kesin sonuclari yazicam eger 1 ay herhangi bi saglik sorunu yasamazsam size diyetimle birlikte yazarim...

Back
Yukarı