Hydroxycut Hardcore ve Tecrubelerim

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan sahmat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende yeni başladım hydroxycut hardcore kullanmaya. 2 gün oluyor kullanmaya başlayalı. Yan etkisini görmedim henüz. Bünyem dayanıklıdır. O yüzden direk normal dozdan başladım; sabah aç karnına 3, spordan önce 3 tane olmak üzere.

Merak ettiğim spor yaparken vücut ısım normalin üstüne çıkıyor ki amaçta bu zaten fakat ben normalde spordan sonra saunaya giriyorum 15 dakika. Açıkçası supplementi aldıktan sonra çekindim saunaya girmeye. Sizce bir sıkıntı olur mu?

Bu arada bütün sayfaları okudum. Bu supplementi almamda çok büyük katkısı oldu bu başlığın. Fakat sauna olayıyla ilgili birşey göremedim. Gözümden kaçtıysa kusura bakmayın.

Teşekkür ederim.
 
arkadaşlar merhaba. hydroxycut ı kullanıyorum yaklasık 1 haftadır. fakat kutu üstünde yazan 8 gunden sonra gunde 3 kere her defasında 2 kapsul almam gerektıgını yazıyor. ama forumdaki arkadaslarda sanırım gunde 2 defa 3 kapsul almıs. arada kaldım ne yapmam gerektıgı konusunda.
 
Herkese Merhabalar,

Foruma yeni katıldım ve kondisyon bisikleti almak icin konu baslıklarına bakarken, Hydroxycut adını gördüm..
Londra'da 2 sene GNC-HollandandBarrett magazasinda yönetici ve danisman olarak çalıştım ve spor besini üzerine de egitim aldim..Hatırladığım Hydroxycut'ın USA de toplatıldığı için İngiltere'de de güvenlik amaçlı satıştan firma olarak kaldırdığımızdı.Google'dan biraz araştırdım ve Hydroxycut'ın toplatılması için birden fazla neden gördüm ki en önemlisi ölüme sebebiyet verme!!
Genel olarak yan etkisi, diger ilaçlarla etkileşiminden kaynaklanan negatif etkisi gibi güçlü nedenlerden dolayı Amerika'da ilaç dairesi FDA, ilaçtan kaynaklanan sağlık şikayetleri ve 19yaşında bir gencin ölmesiyle 2009yılında ilacın satışını yasaklamış ve toplattırmıştır.
Çok ucuz bir ilaç olmadığını biliyorum, elinizde varsa ve illa kullanıcam diyorsanız, en azından diğer ilaçlarla ve situmulantlar,cafein ile aynı anda kullanmayın ve hatta bir doktora danışıp kullanın..
Toplatılan Hyroxycut Ürünleri;
× Hydroxycut 24
× Hydroxycut Regular Rapid Release Caplets
× Hydroxycut Max Liquid Caplets
× Hydroxycut Caffeine-Free Drink Packets
× Hydroxycut Hardcore Liquid Caplets
× Hydroxycut Carb Control
× Hydroxycut Natural
× Hydroxycut Hardcore RTDs (Ready-to-Drink)
× Hydroxycut Hardcore Drink Packets (Ignition Stix)
× Hydroxycut Max Drink Packets
× Hydroxycut Liquid Shots
× Hydroxycut Regular Drink Packets
× Hydroxycut Caffeine–Free Rapid Release Caplets
× Hydroxycut Max Aqua Shed

Sağlıklı Günler,
Kadir
 
hydroxycut hardcore spor salonundan bi tanıdıgm kullanıyo 2 haftada gözlerinin altı mosmor oldu ilginçtirki devam ediyo.benimde diyet dönemim ama hocam kesinlikle müsade etmiyo.denemekte fayda var gibi
 
Advanced şu anda Türkiyede olan MuscleTech ürünü .Hardcore, 3 kapsülünde 280 mg kafein içeriyor .Advanced 2 kapsülde toplam 400 mg kafein içeriyor.Hardcore günde 3 kapsül 3 kapsül olarak 6 tane yada 9 tane alan mevcut.Advanced ise 2 kapsül olarak alınıyor günlük kesinlikle 4 kapsülü geçmeyin diyor.Hardcore bir çok farklı bileşene sahip,advanced içerik zenginliği daha az fakat kafeini fazla.


Kalp ritmini etkileyen supplementler bunlar.Hemen kilo vericem diye kendinizi zorlamayın.

Ölçüsünde kullanınca görevini yapıyor.bench_O

15-20 günde sixpack yapıcam diye göz altını morartan da gördüm,oturduğu yerde kalp ritmini yavaşlatmaya çalışıp bunu başaramayan patik atağa gireni de gördüm.

Nox ürünleri ve FatBurner ürünlerde kesinlikle çok etkisini göreyim diye Türk taktiği yapıp dozu aşmayın arkadaşlar.
 
Son düzenleme:
3 kutu bitirdim ve etkisi 6 ay devam etti,100 kgdan 89 a düştüm 4 ay içinde ,ilk zamanlar uyku sorun oluyor ama daha sonra düzene biniyor,dietle beraber süper oluyor ama kullanmadan önce doktora görünün..
 
merhabalar,
Forumu şans eseri buldum ve ilgimi çekti. Yarın spora başlayacağım ve hydroxcut kullanmayı düşünüyorum. Amacım aşırı bir vücud yapmak deil fakat fazla kiloları vermek istiyorum. Boyun 1.70 kilom 93. Gördüğünüz gibi aşırı kilom var. Daha önceden az da olsa spor yapıp 80 kiloya düşmüştüm ama tekrar kilo aldım. Şuan spora sıfırdan başlıyordan farkım yok ve sizden tavsiye almak istedim. Hydroxcut la beraber spor da neler yapmam lazım ? Ayrıca öğrenci olduğum için çok da düzenli bir hayatım yok yani spora akşam 6-7-8 civarı saatler gideceğim. Kahvaltı yapmıyorum. Onun için hydroxcut ı nasıl kullanmalıyım ? Şimdiden teşekkürler...
 
merhaba arkadaşım
ben bu ürünün pro serisinden iki tane aldım yazılanlar gibi sabah.öğlen,akşam olmak üzere bir bir sonra iki iki,sonrada üç üç öğünlerden 30-45 dakkika önce alarak bitrdim bazı yan etkiler oluyordu (hafif baş dönmesi özellikle ve acayip bir acıktırma fakat fazla yiyemiyorsunuz)ve 1 hafta ara verdim .fakat ikinci ürüne geçerken iki iki başlamama rağmen yan etkisi bana büyük oldu.Nedeni birer birer den başlamamamdanmı kaynaklanıyor yoksa almamalımıyım teşekkürler şimdiden.
 
Merhaba, bende hydroxcut advanced kullandım, 60 lık iki kutuyu tarif edildiği şekilde sabah kahvaltıdan yarım saat önce ve akşam yemekten yarım saat önce ikişer kablet olarak bir ay kullandım, haftada bir gün yarım saat kardiyo ile 7 kilo verdim. Çarpıntı veya benzeri bir yan etki yoktu, sadece sabahları daha rahat uyanabiliyordum.
 
slm

bende bu urunu kullanmak ıstıyorum. bunda bu forumdaki yorumlar cok etkılı oldu. ama turkıyeden bu urune ulasamadım. Amerikadan siparis verdim. sanırım 15 gun icinde elimde olur. umarım gelene kadar nasıl ve hangı dozlarda kullanacagımı ıyıce ogrenmıs olurum...
 
Merhaba, bende hydroxcut advanced kullandım, 60 lık iki kutuyu tarif edildiği şekilde sabah kahvaltıdan yarım saat önce ve akşam yemekten yarım saat önce ikişer kablet olarak bir ay kullandım, haftada bir gün yarım saat kardiyo ile 7 kilo verdim. Çarpıntı veya benzeri bir yan etki yoktu, sadece sabahları daha rahat uyanabiliyordum.

Ben bir kutuyu bitirdim gece uykuya dalamaz oldum. gece 00'da başımı yastığa koysam 3.00 gibi ancak uykuya dalabiliyorum. Böyle bir etkisi varmı acaba hydroxycut'un ?
 
Ben bir kutuyu bitirdim gece uykuya dalamaz oldum. gece 00'da başımı yastığa koysam 3.00 gibi ancak uykuya dalabiliyorum. Böyle bir etkisi varmı acaba hydroxycut'un ?


Evet uykuyu etkiliyor, gece uyanmaları yapabiliyor, ben uykuya dalmakta zorluk yaşamadım ama ikinci kutuda en ufak ses veya benzeri durumlarda hemen uyanıyordum.
 
Son düzenleme:
Merhabalar;
Yaklaşık 1,5 sene spor salonundan uzak kaldım ve bu hafta tekrar başladım sonunda.
İlk hedefim 1,5 senede yaptığım Türk kasımdan(Göbek) kurtulmak:)
Dün Bir eczaneden Muscletech Hydroxycut Hardcode Pro Series Stix 40 Packs aldım.
Kutu üzerinde ilk 2 gün günde 1 stix diğer günler sabah ve öğlen yemeklerden önce olmak üzere 1 er stix alınmasını tavsiye ediyor. Bu gün öğleden önce yemek yemeden 1 stix kullandım. Tadı çok hoş (Fruit Punch) İlk başta çok tatlı geldi içtikten sonra hafif çocuk şurubu tadı bıraktı damağımda. 16 oz su ile kullanın diyordu. Yanılmıyorsam yaklasık 440ml gibi bir suya tekabul ediyor. Bu yazıyı yazarken hala yemek yemedim ve etkisini merak ettim spor yapmadan acaba nasıl olacak diye. Psikolojikmankendimi etkilememek için normal işyerinde işlerime devam ettim çok fazla hareket etmememeye ve masa başında durmaya çalıştım tek başına nasıl bir etki verecekti.
İçtikten yaklaşık 20 dak. içinde vucut ısımın arttığını alnımda hafif terlemeler fark ettim. Kısa kollu gömlekle masa başımda otururken kollarımında terleme sonucu azda olsa nemlendiğini gördüm. 35. dak. sonra Orta derecede soğuk bir ter attım ve tekra vucut ısım dengelenmeyebaşladı. Şu an bu satırları yazarken tekrar ısının yükselmesini hissediyorum ve şakağımdan bir damla ter süzülüyor :)
Ürün Kana gercekten cabuk karışıp termo etkisini hızlı bir şekilde gösteriyor.
Spor yaparken ve uzun süreli kullanımda neler yapacak şimdilik bilemiyorum ama zamanla görüp bilgileri paylaşırım.
Sanırım Kutuda belirtilen dozaj miktarını geçmemek mantıklı olacak :)

http://******/tr/thumbnail.asp?img=/upload/data/files/muscle_tech/hydroxycut_hardcore.jpg&width=150
 
Son düzenleme:
Değerli üyemiz;
Konu başlığınız tasınmıstır.
tasınma sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyurudan önce günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmaktadır. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
 
Merhaba, bende hydroxcut advanced kullandım, 60 lık iki kutuyu tarif edildiği şekilde sabah kahvaltıdan yarım saat önce ve akşam yemekten yarım saat önce ikişer kablet olarak bir ay kullandım, haftada bir gün yarım saat kardiyo ile 7 kilo verdim. Çarpıntı veya benzeri bir yan etki yoktu, sadece sabahları daha rahat uyanabiliyordum.


uyanabiliyomusun uyanamıyormusun ?
 
arkadaşlar bende başlıdım fakat sabah işe gittiğim için alamıyorum akşam 2 kapsül kullanıyorum idmandan önce sakıncalı mıdır?Bide sabah alsam 2 kapsül fakat egzersiz yapmasam sorun olur mu arada kaldım yardımcı olursanız...
 
Back
Yukarı