Hydroxycut Hardcore ve Tecrubelerim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sahmat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geçen yıl 1buçuk ay kullanmıştım ve 13 kilo vermiştim, şimdi tekrar kullanmayı düşünüyorum, 3-4 kilo daha vermem lazım ama satın alacak yer bulamıyorum internette, geçen yıl aldığım site kapanmış, izmirden nerede bulabilirim?

ürünü nasıl kullandın ? yazabilirmisin ? %3 yağ kaybı 45 günde az gibi göründü bana...

kutuda yazdığı şekilde, antrenman günleri sabah kahvaltıdan yaklaşık 45 dk önce ve antrenmandan yaklaşık 45 dk önce 3'er kapsül, off günlerde kahvaltı ve öğlen yemeklerden yaklaşık 45 dak önce 3'er kapsül.

%3 90 kiloda 2,7 kilo yağ yapar az değil bence, tabi öyle çok sıkı bir diyet de yapmadım. ekmek ve tatlı yemiyorum sadece.

arkaşadlar spor+diyet +HH'ye başlamadan önceki ve sonraki değerlerimi veriyorum siz karar verin. aşağıdaki değerler 1 ay sonunda ulaşılan değerlerdir:
İlk ölçüm: 16.02.2009
Kilo: 88,3
Vücut -kitle İndeksi (BMI) : 31,3
Yağ %'si: %26,3
Yağ Kilosu (Fat mass): 23,2
Yağsız (FFM): 65.1
Yağsız-kemiksiz (TBW): 47,7

------------------------------------------------

İkinci Ölçüm: 16.03.2009
Kilo: 81.1
Vücut -kitle İndeksi (BMI) : 28.7
Yağ %'si: %20,7
Yağ Kilosu (Fat mass): 16,8
Yağsız (FFM): 64,3
Yağsız-kemiksiz (TBW): 47,1

Kısaca özetlemek gerekirse Hyrdoxycut Hardcore+ haftada 6 gün spor ve düzenli bir diyet ile 7.2 kilo kaybı, yağ yüzdesinde %5.6 azalma ve 6.4 kilo yağ kaybı olmuş durumda bende. ikinci aya girdim hydroxycut hardcore haplarım tükenmek üzere. bitince elimdeki hot-rox extreme'e başlayacağım ve güzel bir karşılaştırma yapabileceğim.

şunu belirtmek isterim ki, kilo kaybı gerçekten hissediliyor. içine giremediğim kotlarımı 1 ayda rahatlıkla giyer olmuşum. onu da bugün farkettim. herkese iyi çalışmalar...

xpulp bu sitede ilk mesajım kısmet size oldu. Ölçüleriniz benimle aynı. 93 den geçen yaz cardio, bahçe işi, ve yüzme düzenli olmadan yaparak ve tatlı ve yağı keserek (ancak 5 gün, 2 gün off mangal rakı roka günü) yaparak 17 kilo verdim.
Şu an kilo vermem durdu. Bu yüzden hh başlıyorum. Mesajınız beni umutlandırdı. Sadece yağdan 7 kilo muhteşem bir netice. Sizi tebrik ederim. 3 kutu 210 luk aldırıyorum şu an itibari ile.Hakkımızda hayırlısı. Kardio çalışma sisteminizi açıklayabilirmisiniz.? İnterval yaptınız ise aralıklı ve şiddetleri nasıldı?

hydroxycut hardcore kullanan deneyimli arkadaşlara sormak istiyorum. ben l-carnitine ve cla'da karar kılıp, en iyi nasıl kullanırım diye formunuzu incelerken hydroxycut hardcore ile tanıştım. o kadar güzel yorumlar varki bu ürünle ilgili diğerlerinden vazgeçtim. sormak istediğim konu ise bunun tek başına yeterli olup olmadığı? kas yapmak gibi bir derdim yok. sadece yağ kaybedip, bu süreçtede vücudun gevşemesini engellemek istiyorum. bunu hydroxycut hardcore tek başına çözermi? yoksa yanında cla ve l-carnitine gibi bişey kullanmak dahamı iyi olur? umarım yardımcı olursunuz, bugün sipariş vermek istiyorum...

bu soruların tamamına ben de katılıyorum. deneyimli erkek arkadaslardan acele cevap gelirse çok çok sevinirim. dumbelllls

xpulp bu sitede ilk mesajım kısmet size oldu. Ölçüleriniz benimle aynı. 93 den geçen yaz cardio, bahçe işi, ve yüzme düzenli olmadan yaparak ve tatlı ve yağı keserek (ancak 5 gün, 2 gün off mangal rakı roka günü) yaparak 17 kilo verdim.
Şu an kilo vermem durdu. Bu yüzden hh başlıyorum. Mesajınız beni umutlandırdı. Sadece yağdan 7 kilo muhteşem bir netice. Sizi tebrik ederim. 3 kutu 210 luk aldırıyorum şu an itibari ile.Hakkımızda hayırlısı. Kardio çalışma sisteminizi açıklayabilirmisiniz.? İnterval yaptınız ise aralıklı ve şiddetleri nasıldı?

spora başlarken öncelikle bisikleti kullanıyorum. yarım saat sürüyor. yaklaşık 220 k/cal yakılıyor bu sürede ekranda görüldüğü kadarıyla. bir de 15 dakika hızlı tempolu yürüyüş ve orta kararlı koşu bantta. onda da 100 k/cal gittiği görünüyor ekranda. yani toplamda 45 dakika kardiyo çalışıyorum 6 gün boyunca. ama devamı tabi ağırlık çalışmayla geliyor. isimlerini bilmediğim 4 istasyonda 8+12+15'lik 3'lü setler yapıyorum bu istasyonlarda. bir de haftanın 3 günü 15+15+15'lik sauna seanslarım oluyor. onu soylemeyi unutmuşum. yalnız bu 1 ayın, son haftasında gerçekleşen bir aktivite. yani sürekli yapmadım. ama görünen o ki bundan sonra saunayı sürekli kullanacağım.

ama bence işin püf noktası diyette. HH'yi diyet olmadan kullanmanın hic bir faydası olmaz diye düşünüyorum. çünkü kutusunda da yazıyor: "Dietery Supplement" diye. yani HH'yi tek başına kullanıp mucize beklemeyin. orta kararlı bir diyetle, günlük kalorinizden 500 k/cal keserek rahatlıkla istediğiniz sonuçlara ulaşabilirsiniz. (tabi sporun gerekliliği tartışılmaz).

bir diğer önemli noktada sabırlı olmak. yani benim amacım ayda 8 kiloydu ve 3 ayda 24 kilo vermeyi dusunuyordum ama açık söyleyeyim 3 ayda bu tempoyla 16-17 kilo bile işimi görecek gibi. tek ihtiyacım olan sabır ve disiplin bu noktada. bu arada artık istesem de tıka basa yemek yiyemiyorum. hemen midenin şiştiği hissediliyor ve ziller çalıp uyarı vermeye baslıyor vücut "yeter artık yeme" diye :))
bench_O

Topic'in tamamını okudum ve istediğim tüm bilgilere ulaştım,fakat şu an hydroxycut hardcore'u temin edebileceğim biyer bulamıyorum.Temin edebileceğim biyer bilen varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.
Daha önce yine forumdan birisi bana bu konuda yardımcı olmuş ve ist'da satan birinin telefon numarasını vermişti,eğer sizlerden başka alternatifler gelmez ise son tercih olarak oradan satın alıcam.
Çok teşekkürler şimdiden

Topic'in tamamını okudum ve istediğim tüm bilgilere ulaştım,fakat şu an hydroxycut hardcore'u temin edebileceğim biyer bulamıyorum.Temin edebileceğim biyer bilen varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.
Daha önce yine forumdan birisi bana bu konuda yardımcı olmuş ve ist'da satan birinin telefon numarasını vermişti,eğer sizlerden başka alternatifler gelmez ise son tercih olarak oradan satın alıcam.
Çok teşekkürler şimdiden

Ben dün Netrition.com dan ısmarladım. buraya göre inanılmaz ucuz fiyatlar..
Hydroxycut + CLA + L carnitine ısmarladım
L carnitine xtreme: 120 kapsül = 21,98
Max CLA 180 kapsül = 16,99
hydroxycut hardcore 210 kapsül = 56,95
Fedex kargo = 38,14
toplam = 134,06 Dolar :D

Fedex te göründüğü kadarıyla yarın aksam teslim edilecekmiş. Daha önce bu sitede ısmarlayan birinin sorunsuz teslim aldığını okuduktan sonra karar verdim ve ısmarladım umarım gümrükten sorunsuz geçer. Zaten netrition.com da da 145 doların altındaki siparişlerde pek sorun çıkmadığı yazıyordu. Yarın teslim aldıktan sonra tekrar yazarım sen de son kararını verirsin. Bence türkiyedeki sitelerden almak çok anlamsız inanılmaz fiyat koyuyorlar. Bir sürü sey ısmarladım hepsi 134 dolar tuttu. benim araştırdığım kadarıyla yalnızca 1 kutu (120ad) fiyatı neredeyse 100-120 YTL.
o da orjinal olduğundan emin olmak zor.
dediğim gibi yarın insallah sorunsuz teslim aldıktan sonra tekrar yazarım...
umarım şu lanet yağlar gider artık....dumbelllls

Newyork taki GNC den geçen hafta aldırdım. 210 luk 2 kutu hh. 205 ytl ödedim.
(kutusu 60 dolar.)

Başladık kullanmaya 2 gün oldu. Direk 3*2 ile başladım. Kafein le aram iyi olduğu için 1*2 yi pas geçtim.
Kardio da ter olarak bir fark görmedim. Bulantı baş dönmesi yok. Sadece sabah 8 de 3 adet aldıktan sonra 9 da kahvaltı müsli yiyorum. 75 gram artı diet süt.
12 :3o 3 adet daha alıp 13:30 kardio yapıyorum. 45 dakika interval kardio 45 dakika ağırlık çalışması.
Nabız tansiyon çalışmadan önce 55- 110/60. Kilo 78.5.
Çalışmadan sonra nabız 108 tansiyon 106/68 Kilo 77.2.
Kardio dan sonra çay, yumurta, lor peyniri yiyorum.
Nabız akşam 5 de 98, yine 9 da 88 de atıyor. Normale 11 de dönüyor. (55-60 lara. )
Akşam yemeği de az karbonhidrat ve ortalama protein ne olursa.

Kısaca nabzı hızlandırıyor. Yağ yakımı ise 1 hafta sonra bakıcaz. Şu anda %19.2.
Ben 3 gün önce alman hastanesinde check-up oldum. Tavsiyem herşey normalse kullanmanız. Dedikleri gibi sorun yaratabilir. Bilimsellikten uzaklaşmayın. Mutlaka tıbbi yardım alın.

Herkese sağlıklı günler dilerim.dumbelllls

Not: Geçen yılki check up ta 93 kilo 172 boyda obezdim. Kolestrollerin hepsi üst sınırda kötü olanı çok kötü boyutta idi. Kandaki yağ oranı 273 idi. Yani şansa yaşıyordum. Ancak geçmişimde 16 yıl lisanlı sporculuk yaptım. BBulding de ara yıllarda yapmışlığım vardı.
Geçen yazdan geçen hazirandan ekim sonuna kadar 17 kilo vermiştim. Kilo vermem durduğu için Hid. hard core denemeye karar verim. Ve göbek çevrem için. Bu seneki ölçümler tam olması gereken yerlerde çıktı. Kandaki yağ oranı 73 çıktı.

Ben dün Netrition.com dan ısmarladım. buraya göre inanılmaz ucuz fiyatlar..
Hydroxycut + CLA + L carnitine ısmarladım
L carnitine xtreme: 120 kapsül = 21,98
Max CLA 180 kapsül = 16,99
hydroxycut hardcore 210 kapsül = 56,95
Fedex kargo = 38,14
toplam = 134,06 Dolar :D

Fedex te göründüğü kadarıyla yarın aksam teslim edilecekmiş. Daha önce bu sitede ısmarlayan birinin sorunsuz teslim aldığını okuduktan sonra karar verdim ve ısmarladım umarım gümrükten sorunsuz geçer. Zaten netrition.com da da 145 doların altındaki siparişlerde pek sorun çıkmadığı yazıyordu. Yarın teslim aldıktan sonra tekrar yazarım sen de son kararını verirsin. Bence türkiyedeki sitelerden almak çok anlamsız inanılmaz fiyat koyuyorlar. Bir sürü sey ısmarladım hepsi 134 dolar tuttu. benim araştırdığım kadarıyla yalnızca 1 kutu (120ad) fiyatı neredeyse 100-120 YTL.
o da orjinal olduğundan emin olmak zor.
dediğim gibi yarın insallah sorunsuz teslim aldıktan sonra tekrar yazarım...
umarım şu lanet yağlar gider artık....dumbelllls

Ben de aynı yere baktım ama sadece HH alıcağım için kargo ücreti fazla geldi 30 dolarlık bi ürün için 25-30 dolar da kargo ücreti vermek işime gelmedi açıkcası ama tabiki birden fazla ürün alındığında uygun gözüküyo :)

evet arkadaşlar benim paketim sorunsuz olarak gümrükten geçti dün aksam teslim etmek için gelmişler ancak evde bulamamışlar. halbuki evdeydik ama sanırım zil bozuktu. bugün teslim edecekler, çok heyecanlıyım...dumbelllls

arkadaşlar
önceki mesaklarımda da yazdığım gibi ben hem hydroxycut hem CLA hem de L carnitine getirttim. şimdi benim olayım söyle;
boyum 1,69 kilom 61. yaş 30 thums:
pek şişman değilim ancak 3,5 senede 3 tane çocuk doğurduğum için sanırım östrojen patlaması yaşadım ve inanılmaz yağlı gözüküyorum ince olmama rağmen.. yalnız devam ettiğim salonda ölçen aletler olmadığı için yağ yüzdemi bilmiyorum...
10 gün önce spora başladım haftada 4 gün gidiyorum önce yaklasık 1 saat kadar ( 15 dk. yatay bisiklet + 15 dk. dikey bisiklet + 12-15 dk. eliptik ve 10-15 dk tempolu yürüyüş + 5'er dakika atakta ve oturarak twist) kardio ve ardından trainer eşliğinde minder egzersizleri yapiyorum. weightlifter
Anladığım kadarıya antremandan yarim saat önce 2X500 gram L carnitine almalıyım. bu durumda diğer suplementleri nasıl kullanmalıyım acaba?
ya da hepsini birden kullanmaya gerek var mı? ancak Hydroxycut ı mutlaka kullanmak istiyorum özellikle yabancı sitelerde yazan yorumlardan çok etkilendim... ancak acaba tün bunlar özellikle karaciğer açısından zararlı olabilir mi çünkü 4-5 sene önce Hepatit B taşıyıcısı olduğumu ögrendim, ardından testleri yaptırmıstım ve tüm değerler normal çıkmıstı ve hastalığı da geçirmedim...
yorumlarınızı merakla bekliyorummm...

Arkadaşlar size 1 kutu HH+Spor+Diyet sonucu ne kadar ilerleme kaydettiğimi açıkça yağ ölçüm sonuçlarını vererek göstereyim. 1 kutu HH yaklaşık 40 gün kadar gidiyor üstündeki talimatlara uygun kullandığınızda :

İlk ölçüm: 16.02.2009
Kilo: 88,3
Vücut -kitle İndeksi (BMI) : 31,3
Yağ %'si: %26,3
Yağ Kilosu (Fat mass): 23,2
Yağsız (FFM): 65.1
Yağsız-kemiksiz (TBW): 47,7
------------------------------------------------

Son ölçüm: 27.03.2009
Kilo: 79,1
Vücut -kitle İndeksi (BMI) : 28,0
Yağ %'si: %18,7
Yağ Kilosu (Fat mass): 14,8
Yağsız (FFM): 64,3
Yağsız-kemiksiz (TBW): 47,1

--------------------------------------------

Yani aradaki farkı söylemek gerekirse 40 günlük; toplamda 9,2 kilo kaybı, vücut-kitle indeksi oranında 3,3'lük bir azalma, yağ yüzdesinde %7,6 azalma, yağ kilosunda 8,4 kilo azalma (Bu önemli bir gösterge aslında, çünkü verilen toplam 9.2 kilonun 8.4'ü yağ. Yani bu hatırı sayılır bir yağ yakımı oranıdır.)

Dün itibariyle HH kutum tükendiği için, Hot-Rox Extreme'e başladım. ilk yan etkisi ağız kuruluğu ve kalp ritminin hissedilir derece artışı oldu. Bakalım Hot-Rox Extreme bittiğinde oranlar nasıl olacak. Onları da sizlerle paylaşacağım. Hepinize iyi çalışmalar.

S.aleykum..

Urunden bir insternet sıtesı aracıLıgıyla 210 tablet Sipariş ettim.. Orjinal ürünü nasıl anlarız tek marakım O arkadaşlar..

hayır almamıştım ama ölçümlerde yağsız ve yağsız-kemiksiz olarak verilen değerler vücuttaki su ve kas kaybını gösteriyor olabilir. onun farkı da 600 gr kadar bir miktar sanırım.

başarılı değerler elde etmeni sağlayan çalışma programını yazabilirmisin ?

Ayrıca bu ürün kullanımında gerçekten gözle görülür yağda azalmayı farkedebiliyormusun ? daha belirgin kaslar vs ?

tşk

KK

Newyork taki GNC den geçen hafta aldırdım. 210 luk 2 kutu hh. 205 ytl ödedim.
(kutusu 60 dolar.)

Başladık kullanmaya 2 gün oldu. Direk 3*2 ile başladım. Kafein le aram iyi olduğu için 1*2 yi pas geçtim.
Kardio da ter olarak bir fark görmedim. Bulantı baş dönmesi yok. Sadece sabah 8 de 3 adet aldıktan sonra 9 da kahvaltı müsli yiyorum. 75 gram artı diet süt.
12 :3o 3 adet daha alıp 13:30 kardio yapıyorum. 45 dakika interval kardio 45 dakika ağırlık çalışması.
Nabız tansiyon çalışmadan önce 55- 110/60. Kilo 78.5.
Çalışmadan sonra nabız 108 tansiyon 106/68 Kilo 77.2.
Kardio dan sonra çay, yumurta, lor peyniri yiyorum.
Nabız akşam 5 de 98, yine 9 da 88 de atıyor. Normale 11 de dönüyor. (55-60 lara. )
Akşam yemeği de az karbonhidrat ve ortalama protein ne olursa.

Kısaca nabzı hızlandırıyor. Yağ yakımı ise 1 hafta sonra bakıcaz. Şu anda %19.2.
Ben 3 gün önce alman hastanesinde check-up oldum. Tavsiyem herşey normalse kullanmanız. Dedikleri gibi sorun yaratabilir. Bilimsellikten uzaklaşmayın. Mutlaka tıbbi yardım alın.

Herkese sağlıklı günler dilerim.dumbelllls

Not: Geçen yılki check up ta 93 kilo 172 boyda obezdim. Kolestrollerin hepsi üst sınırda kötü olanı çok kötü boyutta idi. Kandaki yağ oranı 273 idi. Yani şansa yaşıyordum. Ancak geçmişimde 16 yıl lisanlı sporculuk yaptım. BBulding de ara yıllarda yapmışlığım vardı.
Geçen yazdan geçen hazirandan ekim sonuna kadar 17 kilo vermiştim. Kilo vermem durduğu için Hid. hard core denemeye karar verim. Ve göbek çevrem için. Bu seneki ölçümler tam olması gereken yerlerde çıktı. Kandaki yağ oranı 73 çıktı.

10 gün sonra. kilo 77,2 yağ oranı %16.5 Kas oranı % 60.5 . Evet yağdan veriyorum. Kas gurubum duruyor. Ancak ölçüler küçüldü. Doğal olarak.

Önce kol bacak deri altı yağları gidecek galiba. En son göbek çevresi. Bu arada göbek çevrisi 98 den 88 e düşmüş.Ama hala yan simitler duruyor. Bu arada 17 kilodan sonra kış boyunca yine 4 kilo almıştım.

İlacın bende yan etkisi olmadı. Kafein ve tein alışkanlığımdan dolayı sanırım.

Back
Yukarı