Hydroxycut Hardcore ve Tecrubelerim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sahmat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bak simdi bende almayı düsünüyorum l-carnitine kullanıyodum.nese bu supplementi sabah aç karnına aldıktan sonra cardıo daha sonra kahvaltı olayı yapsak uygun olurmu yoksa vücudu hırpalarmıyız.tum konuyu okudum ama hiçkimse sabah kapsullerden sonra antrenman yapmamıs 40-45 dk sonra kahvaltıya gecmis.su sekilde kullanmayı dusunuyorum sabak kalkınca 3 adet(8. günden itibaren) 30 dk sonra cardio 40-45 dk kadar, daha sonra kahvaltı.öğle yemeginden 40 dk önce 2 adet, aksam antrenmandan 40-45 dk önce 1 adet almayı düsünüyorum.dogrumu yapıyorum???

Bu supplement diet desteği sağlar. Hormonal dengeye etkisi bulunduğundan mutlaka aldıktan sonra birşeyler yemelisin. Sabah kalkıp alıp direk kardioya başlarsan vucudunda titremeler yapacaktır. Kullanım şekli binlerce saglık uzmanının ve profesörün araştırmaları sonucunda yazılmıştır ki muscletech dünyanın en iyi laboratuarlarına sahip olan firmalardan biri. Bu yazıları dikkate almak gerekir. Zaten kutusuna kocaman yazmışlar önerilenin dışına çıkmayın diye. Macera aramaya gerek yok zaten güzel bir diet ve antrenman ile hızlı bir şekilde yag yakacak definasyona dogru gideceksin. 5 ayda 30-40 kilo verebilenler var bu destek ürünüyle..

alfie benim acitigim kilo wermeye etki eden hormonlar basligina bi bak istersen mentaliteyi ogrenme acisindan yararli olabilir..

selam arkadaslar

Urunu ben de yeni satin aldim. Bir tane de cla aldim.

Is yogunlugundan haftada ancak 2 agir idman yapabiliyorum, diyetteyim ve kilomdan memnunum tek istedigim antrenmanlarda hakkini vererek yag yakmasi, yani define kalabilmek.

Bu nedenle off gunlerde kullanmamayi sadece cla almayi dusunuyorum, ancak neredeyse herkes herkes gunluk kullanimini tavsiye etmis.

Bu sartlarda tecrubeli arkadaslar bana yol gosterebilirseniz sevinirim.

öncelikle hydroxycut bi diet supplementidir amino sinifi gibi istediginde baslayip istedigin zaman almakla sonuc elde edemezsin..bir ikincisi hydroyu hic biseyle kombine etmeyiniz diye yazmistik..

selam arkadaşlar. www.netrition.com sitesinden iki tane hydroxycut harcore siparişi vermiştim dün geldi. sahte olma olasılığı varmı netrition sitesi güvenilirmi? çünkü bazı yerlerde yazılar yamuk şüphelendim. birde kullanım konusunda bir kaç sorum olacak. ben çalışıyorum sabah 7-7.30 gibi kalkıyorum iş 8 de başlıyo akşam 6 da çıkıp saat 7 ye doğru spora başlıyorum. hangi zamanlarda almamı önerirsiniz. teşekkürler

selam arkadaşlar. www.netrition.com sitesinden iki tane hydroxycut harcore siparişi vermiştim dün geldi. sahte olma olasılığı varmı netrition sitesi güvenilirmi? çünkü bazı yerlerde yazılar yamuk şüphelendim. birde kullanım konusunda bir kaç sorum olacak. ben çalışıyorum sabah 7-7.30 gibi kalkıyorum iş 8 de başlıyo akşam 6 da çıkıp saat 7 ye doğru spora başlıyorum. hangi zamanlarda almamı önerirsiniz. teşekkürler
hyr sahte olma olasiligi yok ama yurtdisindan siparis bitti die biliyosdum neyse oncelikle son kullanma tarihi yamuk oluyo herzaman endiselenme sabah kahvaltisina basla kahvaltidan 45 dk once al antremandan once 1 tane kullan 45 dk de ogle yemeginden once

Benim sorduğum mevzu siparişinin netrition.com'dan geçtiği, nasıl geçebilir ?

Benim sorduğum mevzu siparişinin netrition.com'dan geçtiği, nasıl geçebilir ?

selam. bilmediğim bişemi var yoksa:) yurtdışından bu tür şeylerin alımı yasaklandımı. ben iki hafta önce sipariş vermiştim netrition.com dan 2 kutu, normal air maille istedim ucuz olsun die dünde geldi. postacı getirmiş. faturası falan herşei var son kullanma tarihi 05/09.

yurt disindan supplement alimi sonlandirilidi tabiki diez hocamin tarifiyle oradaki adamlar belli bi yasaya uymadiklari icin bencede keyfi ,ister gecirip ister gecirmiyolar bence riske girmeye cokta gerek yok..1 kere sansli olabilirsin ben 2. yi denemezdim

screech, yurtdışından siparişler başlığını okursan şaşırma sebebimi öğrenmiş olursun :)

yalnız şöyle bişe var.ürününüz kargo dahil 100 euroyu geçmezse gümrükte takılmaz birde 1-1.5 kiloyu geçmezse. eğer 100 euroyu geçmese bile büyük bi kutuysa veya 1-1.5 kiloyu geçerse gümrüğe takılır. onun harici 100 euronun altındaki ürünler takılmaz gümrüğe. benden size tavsiye normal en ucuz postayla göndermelerini isteyin ben çooook alışveriş yaptım yurtdışıyla model helikopter bile getirttim normal postayla takılmadı gümrüğe. ups le fedexle hiç uğraşmayın. işim ithalat çünkü. eğer dediğim kriterler içerisinde ise ve gümrüğe takılmışsa o gümrük memurunun uyuzluğudur ööle bişe yapamaz. bnm aldıım 2 kutu hydroxycut posta dahil 80.80$ tuttu ve küçük bi kutuda geldi. kutunun üstünde ne olduu ve fiyatı yazıo.

yalnız şöyle bişe var.ürününüz kargo dahil 100 euroyu geçmezse gümrükte takılmaz birde 1-1.5 kiloyu geçmezse. eğer 100 euroyu geçmese bile büyük bi kutuysa veya 1-1.5 kiloyu geçerse gümrüğe takılır. onun harici 100 euronun altındaki ürünler takılmaz gümrüğe. benden size tavsiye normal en ucuz postayla göndermelerini isteyin ben çooook alışveriş yaptım yurtdışıyla model helikopter bile getirttim normal postayla takılmadı gümrüğe. ups le fedexle hiç uğraşmayın. işim ithalat çünkü. eğer dediğim kriterler içerisinde ise ve gümrüğe takılmışsa o gümrük memurunun uyuzluğudur ööle bişe yapamaz. bnm aldıım 2 kutu hydroxycut posta dahil 80.80$ tuttu ve küçük bi kutuda geldi. kutunun üstünde ne olduu ve fiyatı yazıo.

model helikopter için sağlık bakanlığından yada tarım bakanlığından izin gerekmiyor..işte mesele bu..

Ben hydroxycut hardcore kullanmaya başladım, sabahları kahvaltıdan 30 dk önce içiliyor ya, benim dersanem var yani sabah için vaktim kısıtlı. Ve protein shake de içmem gerek, acaba ikisini bir içsem hydroxycut'ın emiliminde bir düşme olur mu? Etkisi azalır mı ?

Bende sanki hydroyu alinca daha az acikyomusum gibi bir his war..Bence yememizide azaltiyo...placebo da olabilir..herneyse acikcasi hydroyu alip 30 dk sonra protein shake in alinmasinda bi sakinca yok gibi geliyo ama tabiki denemedigim icin bisey diyemeyecegim ben hala wucudun bolunup 6 ay full definasyon 6 ay full bulk olmasina inanalardanim..Yani hemen hemen herseyi kesip diet ardindan amaca ulasinca tam tersi..Bence diet doneminde glutamine we bcaa kullanimi yeterli tabi dozaji wucuttan wucda degisir..Bence zaten anabolik faliyetlerin dusuk oldugu diet doneminde katabolik faliyetleri durdurmak daha onemli..

Ben hydroxycut hardcore kullanmaya başladım, sabahları kahvaltıdan 30 dk önce içiliyor ya, benim dersanem var yani sabah için vaktim kısıtlı. Ve protein shake de içmem gerek, acaba ikisini bir içsem hydroxycut'ın emiliminde bir düşme olur mu? Etkisi azalır mı ?

hydro yu altıdan 30 dk sonra protein içebilirsin.

Back
Yukarı