Hydroxycut Advanced

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    94
Merhabalar foruma yeni üye oldum kilo vermek amaçlı spora yazılmayı düşünüyorum full kardiyo yapacağım yaşım 22
boy: 173
kilo: 108.1
boyun :43
kol : 37 sağ 38
omuz 118
göğüs 120
bel 114
Kalça 113
baldır 47
ön kol 30
bilek 20
kilom cok fazla spora gitmeden önce sadece
Muscletech Hydroxycut Hardcore X Stix - 40 Sticks Kullanmayı düşünüyorum
ama bazıları her gün kullanın diyor acaba sadece spora giderkenmi kullanmalıyım yoksa devamlı mı kullanmalıyım çalıştığım iş biraz ağır indir kaldırı cok baskı öperetör yardımcısığım malzmelerin en düşüğü 15 20kg ağırlığında ve haftanın 3 günü 24 saat çalışıyorum 4 günü boşum 4 gün spor yapacağım nasıl olur yardımlarınıza ihtiyacım var :(

başlangıç için en iyisi

başlangıçta alınabilecek ve l carnitine ile birlikte kullanıldığında enerji ve yağ yakımı açısında net bir şekilde farkı görebileceğiniz bir ürün.
ancak 8 hafta kullanılıp 1 hafta ara verilmesi gerekiyor.
16 hafta kullandım ve 2. dönemde çok verim alamayıp animal cuts ile değiştirdim. etkisi daha da büyük oldu.
içeriği bir süre sonra az geliyor..

Arkadaşlar ilaçları kullandım dymatize l cartine ve hydroxcut advanced ile 6 kilo verdim ürün işe yarıyor yanlız ben spordan 1.5 saat önce alıyorum ılacı 2 kapsul son 30 dakka ise l cartin içerek kullandım çok fena terleme yapıyor

Arkadaşlar üründen bende aldım sizce nasıl faydasını görebilirmiyim bir de sizce antremandan kaç saat önce alınmalıdır mesela 1 aydır spor yapıyorum salona gidiyorum.

günde 2 kez türk kahvesi içseniz biri idmandan 25-30 dk önce olmak üzere emin olun bundan daha iyi bir etki elde edersiniz kafein oranı yüksek olan ürünlerde etkiler zamanla oldukça azalır bu durumda dozajı arttırmanız gerekir bilirsinizki yazılan dozajın üstüne çıkmak pek doğru değildir

Sorun şu ki ben Türk kahvesi sevemedim sevmiyorum da?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:11 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:49 ----------

Bu ürünü aldım arkadaşlar son kullanım tarihi haziran ayı yazıyor yani 06.2013 sizce bu son kullanma tarihi haziranın başı mı sonunda mı bitiyor son kullanma tarihi?
Ayrıca arkadaşlar bu ürünü sonrasında araştırdım benim aldığım kutu bu

l8dfu.jpg

ancak nette baktım başka kutular da mevcut mesela bu

l8dgp.jpg

Sizce kullanmam da sorun olur mu bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürlerr

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun şu ki ben Türk kahvesi sevemedim sevmiyorum da?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:11 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:49 ----------

Bu ürünü aldım arkadaşlar son kullanım tarihi haziran ayı yazıyor yani 06.2013 sizce bu son kullanma tarihi haziranın başı mı sonunda mı bitiyor son kullanma tarihi?
Ayrıca arkadaşlar bu ürünü sonrasında araştırdım benim aldığım kutu bu

ancak nette baktım başka kutular da mevcut mesela bu

Sizce kullanmam da sorun olur mu bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürlerr

Zaten haziran'a kadar yuz kere biter bu urun baslarsan, o yuzden ha basi ha sonu.

Urunun bir tanesi promosyonlu paket biri degil, aldigin yerden eminsen sikinti yok.

ürün fiyasko paranız ve emeğiniz bşa gidiyor sadece etkili olan ürün dünyada kanıtlanmıştır L carnitine başkası yokk

Bu ürünü vakti zamanında kullandım. bol suyla epey bir antreman yapmıştım taekwondo musabığı iken. Çok hızlı kilo verdirdi.Artık halisilasyonlar görmeye başladım.Artık tövbe ettim yağ yakıcı kullanmamaya.Şahsi fikrim.bana yaramadı yani başkalarına faydalı olmuş olabilir.

ya arkadaşlar ciddi mana da spora başladım. fitness+cardio hydroxycut yada animal cuts almayı düşünüyorum ama ben alcam diye sanki hiçbir yerde yok. ürün piyasadan mı kalktı noldu? siz nerelerden alıyorsunuz? supplementler.com'da bile yok. gerçi ordaki ürünlerin çoğu yok. neden nedeeeen ::(

ya arkadaşlar ciddi mana da spora başladım. fitness+cardio hydroxycut yada animal cuts almayı düşünüyorum ama ben alcam diye sanki hiçbir yerde yok. ürün piyasadan mı kalktı noldu? siz nerelerden alıyorsunuz? supplementler.com'da bile yok. gerçi ordaki ürünlerin çoğu yok. neden nedeeeen ::(
çünkü ilaç türkiyede yasaklandı ben ingiltereden 2 kutu sipariş ettim ptt ye takıldı saglık raporu istiyorlar.saglık ocagındaki rapor geçerlidir dün aldım ilaçları bakalım faydalı olacak mı

Bazı arkadaslar kilo vermeye etki etmediğini söylemiş yorumları okuyunca, kilo verme değil yağ yakma definasyon ürünü oldugunu hatırlatmak istedim, yani yeni baslayanlar için değil bb yapıp bulk olmuslar için ütetilmiş bu :) saygılar

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar konuyu baştan sona okumadım fakat tehermogenıc yağ yakıcı olan HARDCORE ELİTE ürününü kullanmaya başladım, akşam içince uyuyamıyorum yüksek miktarda kafein içeriyor her neyse, kullanmaya başlamadan önceki halim ve sonraki halim olarak foto yok. fakat kullanmaya başladıktan yaklaşık 1-2 hafta da etkisini görmeye başladım.
öncesi ve sonrası fotosunu atarım daha sonra

Sağlam ürün, esas L-Carnitine denilen ürünler boş ürünlerdir bunların yanına yaklaşamaz diye düşünüyorum. Fakat sağlam bir diyetle düzenli kullanım ve iyi bir idman olmaması durumunda etki göstermemesi kadar doğal bir şey yok. Ürünün ilk versiyonu efedrin içeriyor diyerek yasaklanmıştı yıllar önce diye hatırlıyorum, sonraki ürünleri de oldukça etkiliydi 2 yıl önce stick kullandım geçen sene ise bu tabletlerden, her ikisi de oldukça etkili ve stick var ise piyasada almanızı öneririm. L carnitine vücutta belirli seviye üstüne çıkamayan yalandan bir ürün olarak geliyor bana ,varsa da etkisi devede kulaktır ki ben zerre göremedim fakat bu ürünlerle diyet kardiyo ile 2 ay içerisinde 9 -14 kilo arasında performans alabilirsiniz rahatlıkla.

Ürünü 3 gündür kullanıyorum, günde 2 kapsülle başladım ve öyle de devam etmeyi düşünüyorum. Oldukça susatıyor ve gece uykuya dalışı zorlaştırıyor yorgun olsanız bile. Onun dışında mide-bağırsak sistemime olumsuz bir etkisi olmadı. Birkaç yıl önce yine kırmızı biberli-zencefilli bir hap kullanmıştım, sadece 2 kapsül alabilmiştim meşhur da bir haptı ama resmen altüst olmuştu midem. Onunla bunun mukayesesi bile olamaz. Bunun kutusunu açınca hafif keskin bir koku geliyor, acı biber kokusu benzeri. O kokuyu hissedince korkmuştum, diğeri gibi olacak diye. Normal bir diyet, kardiyo ve ağırlık antremanımla uyguluyorum. En az 1 ay sonra sonuçları bildiririm...

Back
Yukarı