Vallla bende oyle abaniyordm sonra aklima geldi dedim sen bali ile pekmezi biraktin öcünü hurmadan mi cikariyorsn. Azalltim[emoji23]Bende hurmayı hergün 7-9 arası tüketiyorum yağlanma yapmaz inşAllah![]()
Zaten 1 ay ramazan ondan sonra tüketemiycez düşüncesiyle ben biraz abartıyorumVallla bende oyle abaniyordm sonra aklima geldi dedim sen bali ile pekmezi biraktin öcünü hurmadan mi cikariyorsn. Azalltim[emoji23]
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orasi oyle ama ben 5 kiloluk hurma aldim 3 ay goturur[emoji23] Bide karin falan calisiyorsan olumsuz etkileyeblr dusuncesiyle optimal yemenin daha uygun olacagini dusundumZaten 1 ay ramazan ondan sonra tüketemiycez düşüncesiyle ben biraz abartıyorum![]()
Bu karın yüzünden zaten istediğimiz şeyleri tüketemiyoruzOrasi oyle ama ben 5 kiloluk hurma aldim 3 ay goturur[emoji23] Bide karin falan calisiyorsan olumsuz etkileyeblr dusuncesiyle optimal yemenin daha uygun olacagini dusundum
Antremanı ihmal etme üstad olumsuz etilenirsinYa bide Benm seans aksam 7-8.30arasiydi ,dolaysyla iptal oldu. Evdede ramazanda sistematik calisamiyorm insallah olumsz etkilenmem
Mekik ve sinavla idare etmeye calisiyorum bakalimAntremanı ihmal etme üstad olumsuz etilenirsin