Hollywood'un bence en iyi vücudu

Baslik biraz olu ancak bu adamin vucudu bana gore cok iyi ; ne cok fazla ne az.

Hugh Grant'in bir röportajında Wolverine filmine hazırlanmak için tam bir sene öncesinden özel spor hocası eşliğinde çalışmalara başladığını okumuştum. Yaklaşık şöyle bir cümle söylediğini hatırlıyorum "Wolverine fimindeki "hayvansı" ve damarlı görünüme kavuşabilmek için çok özel bir diyet ve antreman programı kullandık. Kısacası hayatımdaki bütün sevdiğim yiyeceklerden uzaklaştım. En güzeli ise filmin çekimleri bittikten sonra yiyebildiğim bir dilim pizza ve biraydı."

Eklentiler

• hugh-jackman-wolverine-nude.jpg
    hugh-jackman-wolverine-nude.jpg
    15,9 KB · Görüntüleme: 500
Hugh Grant'in bir röportajında Wolverine filmine hazırlanmak için tam bir sene öncesinden özel spor hocası eşliğinde çalışmalara başladığını okumuştum. Yaklaşık şöyle bir cümle söylediğini hatırlıyorum "Wolverine fimindeki "hayvansı" ve damarlı görünüme kavuşabilmek için çok özel bir diyet ve antreman programı kullandık. Kısacası hayatımdaki bütün sevdiğim yiyeceklerden uzaklaştım. En güzeli ise filmin çekimleri bittikten sonra yiyebildiğim bir dilim pizza ve biraydı."

Ki genel vucut yapisi cok iyi olan bi aktor ayrica cok hayvansi oldugunu soylemek biraz zor .

Soy isimde sanirim bi karisiklik olmus Jackman olmasi gerekir.

Ve Ryan Reynolds benim içim bir numara estetik ve atletiklik hepsi birlikte mükemmel.. bodyfat %3 bu filmde !!! iş yanlız vucutda bitmiyor yüzü olmayan biri istersen dünyanın en kaslı adamı olsun boşştur.

Son düzenleme:
benimde favorim vin diesel kesinlikle özellikle komando dadı filmini ilk izlediğimde üstündeki sıradan beyaz t-shirt bile mükemmel duruyodu hemen aynı t-shirtten aldım şimdi sırada vücudu aynı seviyeye getirmek var... hyper_hyper_

Bende Hugh Jackman vücudunu çok beğeniyorum.

Bana göre Ryan Reynolds en sağlam vücuda sahip oyuncudur şu anda. Ondan sonra da Christian Bale ve Hugh Jackman ikinciliği paylaşır...

herkesin fikrine saygı duyarım ama ben hem vücut hem de yakışması açısından vin diesel i tek geçerim karizması yeter o adamın

nathan jones,will smith,brad pitt(süper) bence bunların vücudu da çok güzell

Valla kim ne derse desin ama jasondan vazgeçemem adamın sırt ve kanatlar bir numara :D.Keşke onun gibi olabilsem.Death Race te çok kraldı

1-) Gladyatör filminde oynayan adam İspanyolu canlandıran adını unuttum.

2-) John Cena (ön kolunu yapmak için 10 sene sadece önkol çalışmam lazım )

3-)bruce willis

Vindieselin ergenlikte nası geçtiyse ses borazan gibi yaw :D.Jasonun ses kral bide cüneyt arkın :D

cristian baleye filan gülerim sadece :) ama batman dark knightta başrol oyuncusu oldugu halde joker öyle mütiş oynamış ki resmen yardımcı oyuncu yapmış cristian baleyi :)

favorilerim asla degişmez 1. adamım filmler için vucudunu en az 6 7 farklı hale sokmuştur istedigini direk yapabilen biri..

jhon cenaya zaten yorum yok :D o kütlede süper bi definasyon 150 kiloluk adamları omuzuna alıp yere vurabilen bi vucut :) hem aktör hem sporcu

91192387840607105140.jpg

60728744923161391604.jpg

hollywood dedin mi hollywood (hulk) hogan gelir aklıma hep şimdi yaşlandı ama yinede iyi vücut ve boya sahip

Back
Yukarı