Hocanin verdigi program mi? Kafama gor birseyler mi?

madcorex

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar,

Düzensiz olarak yaklaşık yarım yıl Kafam estikçe spora gidiyordum sonra 1 yıl kadar ara verdim. Fakat şimdi bir düzene soktum. 2 haftadadır düzenli olarak gidiyorum fakat hareketleri programsız yapıyorum ve sporum 2 saati buluyor. Düzensiz gittiğim zamanlar hoca bir program yazdı fakat aradan bir buçuk yıl geçti neredeyse. yani uzun lafın kısası hocanın verdiği programa göre mi sporumu yapıyım yoksa. kendi düşüncelerime göre mi ?

düzensiz gittiysen ilk önce bir ay ısınma hareketlerini aletlerini yap , ondan sonra hocanın verdiği program ile başla.

kendini zorlamak içinen az 2-3 ay bir çalış biraz hacim ve güç kazan ozaman zorlarsın , iistersen hocacn programı da yazarsan daha yardımcı olablir herkes.

ip atlama 10 dk bisiklet , zincir , yarım şınav , 3 x max mekik , dambıllarla hareketler , barfiks

bu kadar .

değişik bir program gibi geldi özelden sana benm yaptıgım hareketleri yazayım

Madcorex hocan ne diyorsa yap.Program olmadan antreman yapılmaz.Arabayı çalıştırır çalıştırmaz gaza sonuna kadar yüklenip gidemessin motora zarar verir.Önce bi benzin deposunu doldur ve temkinli bi şekilde ilerlemeye bak ;) kolay gelsin

hocanın programını bosver kendini kendin yaratmalısın.

''Bu işin eğitimini almış bi insanın dediklerini boşver kendi başına bir program yap''

Doğru anlıyorum dimi? Bu spora yeni başlamış, altyapısı zayıf birine nasıl bu kadar rahatlıkla böyle bir tavsiye verebiliyosun??

Şimdi kalksa gitse bilmeden benchin altına girip bir yerini sakatlasa sen bunun sorumluluğunu alabilicek misin?? Dikkat edersen sevinirim bundan sonra tavsiyelerine.

@madcorex yaş, boy, kilo, beslenme vs yazarsan daha sağlıklı yorumlar alabilirsin. Kolay gelsin

Back
Yukarı