Hocanın Yazdığı Diyet Listesi

İstediğim vücut ;
attachment.php

Boy:180
Kilo:73
Bel:80
Göğüs:96
Omuz:110
Kol:33
Vucüt Yağ Endeksi:8.2%
Vücut Yağ Birikimi:5.6 kg
Vucüt Tipi:Mesomorph

Hocanın yazdığı diyet programı ;
Sabah:5 yumurta beyazı,1/2 kilo yağsız peynir.1 domates,1 salatalık,1 kase mısır gevreği
Öğlen:Haşlanmış makarna ve pirinç,1/2 kilo haşlanmış yağsız ızgara (et,tavuk,balık)
Ara öğün:5 yumurta beyazı
Akşam:Sadece yağsız salata ve haşlanmış veya ızgara (et,tavuk,balık)

Başlayalı 2 hafta oldu salona tam bugün.2 haftada anca yazabildi hoca ve bilgisiz bir hoca gibi geldi bana.Bende değerli forum üyelerine diyet programının abartı olup,olmadığını sormak istedim.(yanlışlık varmı misal karbonhidratsız beslenme gibi.)

4 öğün çok az protein miktarları çok fazla onları altı öğüne yayarsan daha yararlı olacaktır...

sana en basit şekilde anlatayım.kimse vücudumda şu kadar şeker var vermem gerek diye bir şey söylemez dikkat ettiysen.vücutta ya kas vardır ya su ya da yağ.kompleks karbonhidratlar yakılmadıgı halde uzun sürede yağa dönüşürler.fakat şeker kısa bir sürede yağa dönüşür.şeker oranıda en az olan meyvelerden birisi ekşi elmadır.sen bilirsin istersen şeftali ye
Birşey olmaz 1 şeftaliden.:) Seviyorum şeftaliyi yoksa elma yerim :)

4 öğün çok az protein miktarları çok fazla onları altı öğüne yayarsan daha yararlı olacaktır...

O 4 öğünü uygulamıyorum başka bir diyet programı uyguluyorum,o arada başka bir diyet programı arıyorum.:)

zamanın varsa sabah kalk elini yüzünü yıka bir yeşil çay iç 15 dk sonra başla tempolu yürümeye.kardio yu böyle yaparsan en iyisi

Zamanım yok şu an ama spordan önce yapıyorum cardioyu normalde spordan sonra yapılması gerektiğini biliyorum ama yarın hoca program yapıcak yarından sonra bir değişikliğe komple gidicem.5 dk ya 7 seviyesinde yürüdükten sonra 12-13 seviyesinde hızlı koşuyorum 20 dk 400 kalori felan yakıyorum.:)

500 gram eti bırak vücut bir öğünde 250 gram eti kullanamaz , danıştığın hoca cami hocası heralde

Back
Yukarı